VREĐALI I NAPADALI SRBE, A SAD POZIVAJU NA IZAZOVE: Pljuvali po našem narodu i podržavali Veliku Albaniju - sada hoće da ih bude ŠTO VIŠE (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.07.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jezivom snimku na TikToku tri muškarca su pretila Srbima i psovala našu zemlju, u opisu videa je bila podrška Velikoj Albaniji, a sada pozivaju na izazove.

VREĐALI I NAPADALI SRBE, A SAD POZIVAJU NA IZAZOVE: Pljuvali po našem narodu i podržavali Veliku Albaniju - sada hoće da ih bude ŠTO VIŠE (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen

Mladići napadali Srbe

U snimku koji je na TikToku dobio veliki broj reakcija, oglasila su se tri muškarca sa najgorim vređanjima i psovkama upućenim na račun Srbije! Nakon toga jedan je bio na ispitivanju u policiji, a sada pozivaju da ih što više ljuid prati jer slede izazovi.

- Braćo, samo da  vam javimo. Večeras budite u što većem broju. Da budemo tu da  igramo izazove i da šerujemo i da lajkujemo videa. Ne treba ništa, osim da se družimo i da nas bude u što većem broju... - objavljeno je u najnovijem snimku na TikToku.

Nije poznato na kakvo druženje se misli i na kakve izazove, kao ni da li će i oni biti usmereni protiv Srba, kao što je to  bilo u prvom  video zapisu.

 

 

Da podsetimo, mladići su objavili snimak iz kola gde koriste najružnije reči usmerene prema Srbima i Srbiji.

- Brate, slušaj, kume, da ti nešto rečem na brzinu...Hrvati vas nagrdiše, ubiše vas, poklali vas, Bosanci vas dobili u ratu, Albanci vam oteli Kosovo, Kosovo nije Srbija, to se zna, a mi Romi, Cigani, kako god, ka*amo vas svuda po Beogradu, po Srbiji, po Crnoj Gori, gde god hoćete, a vi Srbi mislite da ste ne znam šta, e je*emo vas u usta mi sad sve redom - poručuli su pripadnici romske populacije preko snimka, dok su na najeziviji mogući način vređali naš narod. 

Skandaloznim rečima upućenim Srbima pokazali su preteranu i neosnovanu mržnju prema Srbima, a nije im bilo teško da pljuju zemlju u kojoj, po svemu sudeći, žive.

Komentari su se samo nizali, a bilo ih je raznih, od osuđujućih, do podržavanja.

Jedan od trojice muškaraca koji su pre par dana u video-snimku objavljenom na TikToku (koji je u međuvremenu obrisan s te društvene mreže) vređali Srbe i podržavali Veliku Albaniju se ponovo se oglasio juče i žalio se na "diskriminaciju nad Romima".

- Ako bilo kome od vas stiže bilo kakva poruka s mog profila na Instagramu - nisam to ja. Hakovali su mi profil još juče dok sam bio u policiji priveden zbog onog videa, a čak su mi neki ljudi pretili. Poslali su mi neke poruke, kuću su mi slikali, izbacili na Fejsbuk razne videe gde sam ja, gde je moj otac, a on nema veze ni sa čim tu. Uskoro će biti moja prijava, moramo se i mi braniti. Mi smo ljudi, ja imam ista prava kao i svaki drugi čovek. Ja sam građanin Crne Gore isto kao i svi vi, a Vladislav Dajković ide do pobede samo zbog toga što on brani svoj narod. Mi ne možemo da branimo naše zato što smo mi Romi. Diskriminacija - izjavio je on u video-zapisu koji je objavljen juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading