PROŠLI KROZ PAKAO NA KRKU Konobaricu iz Srbije terali da služi u štiklama, sada se javio i njen kolega: GAZDARICA ME SPOPADALA u kuhinji!

Autor:

Vesti

05.07.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je odjeknula vest o lošem iskustvu Anastasije Isaković (20) tokom sezone u kafani La Marinera na Krku, javio se kuvar. Nije bio nimalo iznenađen tretmanom devojke jer se, kako kaže, i sam osećao kao žrtva

PROŠLI KROZ PAKAO NA KRKU Konobaricu iz Srbije terali da služi u štiklama, sada se javio i njen kolega: GAZDARICA ME SPOPADALA u kuhinji!

Foto: Printscreen/Youtube/Saluto-team

Kruno Štajcar je živeo u Glini koju je godinu dana ranije pogodio razorni zemljotres. U želji da popravi finansijsku situaciju nakon pandemije, otišao je u prvu sezonu u svojih pedeset godina života. Telefonom je razgovarao sa vlasnicom kafane Aleksandrom Dadić, bez problema su dogovorili uslove i početak rada, a dva puta je lično dolazio da se upozna sa prostorom u kome će raditi. Međutim, ubrzo se pokajao zbog odluke da počne da radi baš u tom restoranu.

"Visok sam 190 centimetara i imam 120 kilograma, Aleksandra je ušla u kuhinju i nespretno me uhvatila za grudi. Nekoliko puta su to videli i gosti. Otvoreno me je pitala "Je li mi guza velika?", nisam znao šta da odgovorim", tvrdi Kruno.

Prema rečima kuvara, svađe između Aleksandre i njenog supruga Marina dešavale su se skoro svakodnevno, a za praznu terasu okrivljeno je osoblje.

"Iako se ovim poslom bavim više od deset godina, ubedili su me da ne znam da kuvam. Kad se ne bi svađali jedni sa drugima, bacili bi se na jednog od nas. Gosti su često slušali naše svađe i rasprave, sećam se jednom kada je Aleksandra vrištala i ponavljala "Šta misliš da sam ja glupa plavuša koju možeš da je*eš?!“, i to zbog supe koju nije napravila.

Foto: pixabay.com

 

U takvim okolnostima Kruno se zadržao nešto više od mesec dana kada je konačno dao otkaz i preselio se u kafanu u Punti gde je završio sezonu. Bivši kolega mu je poslao članak o Anastasiji i rekao mu da je on očigledno jedna od prvih žrtava bračnog para koji vodi kafanu La Marinera.

Podsetimo, Anastasija je ispričala za Jutarnji da joj je gazdarica dobro zvučala prilikom dogovora, ali da je vrlo brzo shvatila šta je čeka kada je počela da radi.

"Kad sam došla, malo su se posvađali sa osobljem, ali se nisam mešala. Kako je vreme prolazilo, a posla nije bilo, gazda i gazdarica su bili sve nervozniji i stalno su se svađali. Svađali su se i pred gostima, pričajući jedni drugima kako treba da se radi. Zamerili su nam da ne radimo dobro, pa zato nema gostiju. Žena koja radi u kuhinji je plakala po ceo dan, ali nije bilo ništa čudno, plakali smo u smeni, svaki dan neko. Sve što se tamo dešavalo bilo je psihičko zlostavljanje", ispričala je ona i dodala:

"Kad sam došla, gazdarica mi je prvi dan rekla da treba da 'ugradim' grudi. Dva dana kasnije gazdarica me je pitala da li mogu da hodam u štiklama. Kada sam rekla da znam, rekla mi je da će mi kupiti mini suknju i štikle da poslužim hranu. Na to sam rekla da nisam došla da budem atrakcija i da se oblačim kao kurva samo da bi privukli goste, već valjda treba da ih privuče hrana. Naljutili su se".

Anastasiju je šef stalno napadaozbog čega mu je jednog dana odgovorila da je ona došla da radi, a da je on i njegova supruga stalno uvlače u njihove bračne svađe.

"Aleksandra je počela da me grdi da sam ljigava i bestidnica, okrenula sam se i pepeljarom me je udarila u kuk. Imam i modricu. Bila sam u šoku, vikala je na mene da se vratim u 'je*enu domovinu iz koje sam došla', psovala me, vukla, vrištala da sam debil... Bio sam prestravljena. Viša je od mene 15 centimetara, deblja 30 kilograma i starija 30 godina. Nasmejala sam se od bede i okrenula da odem..."

Anastasija je ispričala majci šta joj se desilo, a slučaj je i prijavila policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading