Danas pretežno sunčano i toplo! Temperatura do 32 stepena! SUTRA VREMENSKE NEPOGODE!

Autor:

Vesti

04.07.2023

05:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u Beogradu pretežno sunčano i toplo, u drugom delu dana uz umeren razvoj oblačnosti, a kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak očekuju se tokom noći.

Danas pretežno sunčano i toplo! Temperatura do 32 stepena! SUTRA VREMENSKE NEPOGODE!

Foto: Tanjug/D. NIKOLIĆ

U Srbiji će danas biti toplo i pretežno sunčano uz umeren razvoj oblačnosti.

Kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom očekuju se uglavnom na severu, zapadu i jugozapadu Srbije. Vetar slab, promenljiv, saopštio je RHMZ.

Najniža temperatura od 13 do 20, najviša od 28 stepeni do 32 stepena.

U Beogradu pretežno sunčano i toplo, u drugom delu dana uz umeren razvoj oblačnosti, a kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak očekuju se tokom noći. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 17 do 20, najviša oko 30 stepeni.

Od srede do petka promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito u sredu kada se očekuju i lokalne kratkotrajne vremenske nepogode: obilne padavine i grad. U petak na severu Srbije suvo, a do kraja dana i u ostalim krajevima postepeni prestanak padavina uz razvedravanje. Zatim do kraja perioda pretežno sunčano.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading