PATRIJARH PORFIRIJE SE POTRESNIM REČIMA OPROSTIO OD ČIKA ĐORĐA: Bio je primer za svakog čoveka (FOTO)

Autor:

Vesti

03.07.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom svog života, čika Đorđe je bio vredan primer za svakog čoveka koji voli svoj narod i ne zaboravlja njegove žrtve, napisao je patrijarh na Instagramu

PATRIJARH PORFIRIJE SE POTRESNIM REČIMA OPROSTIO OD ČIKA ĐORĐA: Bio je primer za svakog čoveka (FOTO)

Foto: TANJUG/ VLADIMIR DZUVEROVIC

Đorđe Mihailović

Patrijarh srpski Porfirije oglasio se danas na svom Instagramu i toplim rečima oprostio od čika Đorđa, Đorđe Mihailović, čuvara srpskog groblja "Zejtinlink" u Solunu, koji je preminuo juče u 96. godini.

"Tokom svog života, čika Đorđe je bio vredan primer za svakog čoveka koji voli svoj narod i ne zaboravlja njegove žrtve. U svakodnevnom životu, ovaj blagočestivi starac, pokazao je mudro razumevanje istinskih vrednosti, gostoprimljivosti i posvećenosti. Njegov odlazak će zasigurno biti osetan, ali nada da se nalazi u Božjem zagrljaju nas krepi i bodri da koračamo za svetlim primerima iz našega roda. Vojničko groblje "Zejtilnik" je zadobilo još jednog heroja, Đorđa Mihajlovića. Vječnaja pamjat.", napisao je patrijarh na svom Instagram nalogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading