DRŽAVA ĆE POMOĆI NININOM OCU: Ministar finansija saopštio dobre vesti za porodicu Ninković

Autor:

Vesti

28.06.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije pitanje pomoći, novca ima, pomoći ćemo. Zamolio sam ministarku zdravlja da stupe sa njima u kontakt i da vidimo kako možemo da pomognemo. Država će kao i uvek pomoći i njemu, rekao je Mali.

DRŽAVA ĆE POMOĆI NININOM OCU: Ministar finansija saopštio dobre vesti za porodicu Ninković

Foto: Tanjug/printscreen

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali saopštio je jutros da će pomoći Zoranu Ninkoviću (48) čija ćerka Nina (11) prodaje krofne kako bi sakupila novac za njegovo lečenje.

Ministar je za Novo jutro TV PINK rekao da se oni nisu obratili državnim institucijama za pomoć, ali je dodao da će pomoći koliko budu mogli.

Foto: RINA

 

- Nije pitanje pomoći, novca ima, pomoći ćemo. Zamolio sam ministarku zdravlja da stupe sa njima u kontakt i da vidimo kako možemo da pomognemo. Država će kao i uvek pomoći i njemu - rekao je Mali.

Podsetimo, Nina sakuplja novac potreban za lečenje njenog oca, kojem je potrebno 1.174.000 dinara. Zoran je 2016. godine izgubio vid usled ablacije retine. U martu prošle godine, bolest mu se ponovo vratila i dijagnostikovana je "simpatička oftalmija" i "panuveitis" i time je Ninin otac postao životno ugrožen.

Foto: RINA

 

Devojčica je, već neko vreme, svakoga dana od pet do sedam uveče, prodavala krofne na improvizovanoj tezgi ispred jedne prodavnice u Novom Sadu. Juče je otišla na Trg slobode kako bi tamo postavila svoj "štand". Njene krofne, odnosno razlog iz kog ih prodaje, privukao je ogroman broj Novosađana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading