DRAMA U HANIOTIJU! Bebu (2) iz Srbije struja odvukla dva kilometra od obale! LJUDI, UKLJUČUJUĆI I RODITELJE, UZALUD PLIVALI...! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.06.2023

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko ljudi, uključujući i roditelje, uzalud su plivali kako bi došli do dečaka, jer se dete sve više odaljavalo od obale. Na kraju se videla samo tačka u daljini.

DRAMA U HANIOTIJU! Bebu (2) iz Srbije struja odvukla dva kilometra od obale! LJUDI, UKLJUČUJUĆI I RODITELJE, UZALUD PLIVALI...! (VIDEO)

Foto: printskrin/tiktok/nikana.gr

Juče se u Haniotiju odigrala prava drama kada je vetar dvogodišnjeg dečaka iz Srbije odneo više od dva kilometra od obale dok je bio na gumenom čamcu, objavljeno je u grupi "Nikana" na Fejsbuku.

 

@nikana.gr Spasavanje trogodišnje devojčice na gumi u moru #grcka ♬ original sound - nikana.gr - letovanje u Grčkoj

 

Nekoliko ljudi, uključujući i roditelje, uzalud su plivali kako bi došli do dečaka, jer se dete sve više odaljavalo od obale. Na kraju se videla samo tačka u daljini. Nakon 30 minuta agonije i dozivanja u pomoć svih koji su u tom momentu bili prisutni, čovek na skuteru je došao do deteta i izvukao ga na obalu.

Na kraju se sve dobro završilo, a apeluje se na roditelje da gumu na kojoj su deca drže, jer ih vetar ili morska struja mogu odneti daleko. Dečak je živ i zdrav vraćen na obalu zabrinutim roditeljima.

Akcija spašavanja devojčice iz Srbije kako pluta na gumi u obliku jednoroga u Haniotiju ponovo kruži društvenim mrežama upravo zbog ovog slučaja.

Trogodišnju devojčicu je morska struja pre dve godine odnela kilometrima daleko od obale, a spasila ju je posada trajekta.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading