Ovo je teško objašnjivo! NLO projurio između borbenih aviona na aeromitingu u Engleskoj?! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.06.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije su objavljene na društvenim mrežama uz komentar da se crni objekt kretao izuzetno velikom brzinom

Ovo je teško objašnjivo! NLO projurio između borbenih aviona na aeromitingu u Engleskoj?! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Na jugozapadu Engleske nedavno je održan aeromiting na kojem su pojedini gledaoci uspeli kamerom da zabeleže neobičan trenutak — neidentifikovani objekat koji je projurio između borbenih aviona.

Fotografije su objavljene na društvenim mrežama uz komentar da se crni objekt kretao izuzetno velikom brzinom i da je uhvaćen tačno na sredini formacije aviona.

- Mora da je jurio najmanje 1.500 kilometara na sat dok je prolazio opasno blizu ‘Crvenih strela’, a onda je nestao iz vidokruga - stoji u komentaru.

 

 

„Devon lajv“ prenosi i izjavu Eme Smit koja je, takođe, fotografisla objekt na aeromitingu „English Riviera Airshow“, kojim je označen početak letnje turističke sezone.

- Proveravala sam svoje fotografije ‘Crvenih strela’ i primetila sam crnu mrlju prilično blizu aviona. Zumirala sam i nisam mogla da verujem šta vidim. Imao je oblik vretena. Iskreno ne verujem u sve te priče o NLO, ali ovo je teško objašnjivo - kazala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading