UŽAS I JEZA U OSNOVNOJ ŠKOLI U SREMČICI: Dečaci pretukli UČENIKA DRUGOG razreda! Roditelj ga zatekao kako se trese i plače, LEĐA MU BILA CRVENA!

Autor:

Vesti

28.05.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršnjačko nasilje se dogodilo u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Sremčici i obaveštena je direktorka.

UŽAS I JEZA U OSNOVNOJ ŠKOLI U SREMČICI: Dečaci pretukli UČENIKA DRUGOG razreda! Roditelj ga zatekao kako se trese i plače, LEĐA MU BILA CRVENA!

Foto: Profimedia

Fizički obračun

U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Sremčici tri učenika trećeg razreda su pretukla đaka drugog razreda.

- Odveo sam svoje dete u popodnevnu smenu i u dvorištu škole zatekao dečaka koji sedi na stepeništu i plače. Prišao sam mu i pitao ga šta se desilo. Dete se treslo od straha, jedva je izustio šta je bilo. Rekao je plačući da su ga tri dečaka pretukla i pokazao je leđa koja su bila crvena od udaraca - priča jedan od roditelja koji je video dečaka i odmah obavestio školu, piše Kurir.

Navodi i da se obratio učiteljici, a da je o svemu obaveštena i direktorka.

- Još uvek niko nije reagovao, ali o ovome treba da se govori i da se đaci sankcionišu - istakao je zabrinuti roditelj.

Ovim povodom Kurir je kontaktirao i direktorku škole Anu Bošković, koja je potvrdila da je došlo do vršnjačkog nasilja u školi između učenika iz suprotne smene.

- Obaveštena sam o svemu što se desilo popodne u školi. O incidentu je obaveštena učiteljica dečaka drugog razreda, a zatim smo obavestili i drugu učiteljicu. Svi smo reagovali i razgovarali sa dečakom. Škola je uradila sve po protokolu - objasnila je Boškovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Mrgudna

29.05.2023 07:35

Kako bi bilo da se nasilna deca po utvrdjivanju pocinjenog nasilja salju u neki vaspitno radni "kamp",na dodatno "vaspitanje"?

Marija

29.05.2023 09:09

Ne dao Bog mom detetu da neko tako urati, skrsila bih im i ruke i noge. Roditelje bih na drustveno koristan rad i bez primanja 6 meseci a momci u zatvor. Danas nogama, sutra palicama, prekosutra nozem pa pistoljem. Kako mi je zalosno sto ovo pisem, ali sam se potresla da pored svega sto se desava u zadnje vreme nasilje ne ublazava.

Никола

29.05.2023 22:48

Како бих ја ловио ову тројицу да је то моје не дај Боже дете преживело! Као у неком хорор филму. Нек' мо Бог опрости, али дошло је задње време!