SRAMAN NAPAD NA POGLAVARA SPC: Nemaju obzira ni na dan sahrane majke patrijarha Porfirija! BRUTALNO GA IZVREĐALI!

Autor:

Vesti

18.04.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dnevni tabloid ,,Danas", na dan sahrane majke patrijarha Porfirija, objavio je sramnu kolumnu u kojoj su brutalno izvređao poglavara SPC.

SRAMAN NAPAD NA POGLAVARA SPC: Nemaju obzira ni na dan sahrane majke patrijarha Porfirija! BRUTALNO GA IZVREĐALI!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Tabloid ,,Danas" pokazao je po ko zna koji put da ne preza ni od čega i da im ništa nije sveto, te su na dan kada je Njegova svetost patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije, sahranjivao majku objavili sramnu kolumnu, u kojoj je niz jezivih uvreda upoućeno poglavaru SPC.

Naime,pomenuti tabloid koji je pod kontrlom Dragana Šolaka, u svom štampanom izdanju tokom jučerašnjeg dana objavio je kolumnu pod naslovom ,,Patrijarhove opasne poruke: Kako se poglavar SPC opet umešao u svetovna posla?"

- Tako patrijarh, kao i njegovi prethodnici, može nekažnjeno da blagosilja ubice, odlikuje ratne zločince umesto što to prepuišta vladikima, krije pedofile u SCP i “sprema” ih za “onozemaljski sud”, iako bi ovozemaljski bio taman. A očito misli da može i neistinu da oblači u odoru tradicije i etosa, dižuć isebe na nivo zakona - deo je iz sramnog teksta koji je juče objavio dnevni list ,,Danas".

Iako ovo nije prvi put da patrijarh Porfirije bude napadnut od strane određenih medija, ipak, napad na dan sahrane Radojke Perić, majke patrijarha, malo ko je očekivao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading