NADUVAO 4,61 PROMIL, OPUŠTENO VOZIO BICIKLU: Ovo je čovek u čije postojanje je teško poverovati! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.04.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biciklista u Đurđevu kod Žablja juče je naduvao 4,61 promil.

NADUVAO 4,61 PROMIL, OPUŠTENO VOZIO BICIKLU: Ovo je čovek u čije postojanje je teško poverovati! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Saobraćajna nesreća, poginuo biciklista

Juče su se i levom i desnom rukom u Đurđevu kod Žablja krstili policajci koji su zaustavili čoveka na bicikli koji se nalazio u vidno alkoholisanom stanju, kako bi proverili koliki nivo alkohola u krvi ima i da bi ga isključili iz saobraćaja, jer ono što su videli na alkotestu retko ko za života u njihovoj profesiji može da susretne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kad su pogledali u aparat on je nedvosmisleno pokazivao brojku 4,61, što je značilo da je biciklista u momentu kada se kretao na svom dvotočkašu u svojoj krvi imao 4,61 promil alkohola.

Poređenja radi, sve što je preko dva promila, čoveka stavlja u stanje u kom nije sposoban da vozi, dezorijentisan je, zbunjen i potpuno zaboravan, retko koji može i da stoji na nogama, a ovaj čovek je imao dva puta više, i još više od toga...a opet je, kako se vidi na fotografiji koju je zabeležio neko od prolaznika, opušteno sedeo na bicikli dok je policija proveravala istinitost rezultata koje je pokazao alkotest koji je uradio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Taj se budi sa dva promila

- Ovaj u suzi ima dva promila

- Gospodin čovek

- Skidam kapu, pozdravljam biciklistu

Bili su samo neki od komentara ispod objave 192-rs na kojoj se vidi ovaj čovek.

PREKRŠAJNI POSTUPAK

Podsetimo, da je vozač automobila zaustavljen i da mi je izmereno više od 2 promila alkohola u krvi, to bi značilo potpunu alkoholisanost, koja se karakteriše kao nasilnička vožnja i koja za sobom povlači ozbiljne sankcije.

Prekršajni postupak, zatvor od 30 do 60 dana ili rad u javnom interesu 240 do 360 sati, 15 kaznenih poena, obavezno zadržavanje vozača najviše do 12 sati u policijskoj stanici, zabrana upravljanja motornim vozilom minimum 9 meseci.

Ukoliko je vozač u stanju potpunog pijanstva prouzrokovao saobraćajnu nesreću, kazniće se kaznom zatvora od 45 do 60 dana ili kaznom rada u javnom interesu od 300 do 360 sati, 17 kaznenih poena i zabranom upravljanja motornim vozilom minimum 10 meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading