Tanasković : 182 hiljada poljoprivrednih gazdinstava se prijavilo za 10 dana!

Autor:

Vesti

31.03.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizovane su i terenske posete najstarijim poljoprivrednicima.

Tanasković : 182 hiljada poljoprivrednih gazdinstava se prijavilo za 10 dana!

Foto: Tanjug

Prijavljivanje za elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava eRPG odvija se uspešno i za prvih 10 dana,  prijavilo se preko čak 182.000 poljoprivrednih gazdinstava, navodi se u saopštenju ministarke poljoprivrede Jelene Tanasković.

Poljoprivredne savetodavne stručne službe na celoj teritoriji Srbije su maksimalno angažovane u cilju pomoći našim poljoprivrednicima, pre svega starijima i onima kojima je potrebna podrška prilikom prijavljivanja i ažuriranja podataka.

Takođe smo organizovali terenske posete najstarijim poljoprivrednicima i onima koji iz nekog razloga nisu u mogućnosti da dođu u Poljoprivredne savetodavne i stručne službe.

Službenici su prošli detaljne obuke kako bi na pravi način pomogli svim poljoprivrednicima da završe proceduru na što brži i efikasniji način. 

Pored toga obezbedili smo i kontakt centar koji takođe stoji na usluzi poljoprivrednicima za sva dodatna pitanja i pojašnjenja koja mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 0800 106 107, zaključuje ona u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading