SRPSKI TELEGRAF PROSLAVIO ROĐENDAN, POSLE 2.240 BROJEVA JAČI SMO NEGO IKADA: Sedam godina u službi naroda!

Autor:

Vesti

24.03.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licitirali su da ćemo izdržati svega nekoliko meseci, ali smo posle 2.240 brojeva stabilniji nego ikada i radimo u samo jednom interesu, interesu naroda. To prepoznaju i naši čitaoci, koji nas verno slede svih sedam godina iako štampa izumire širom sveta. Nismo pošli u školu, ali smo definitivno stasali u prvake novinarstva.

SRPSKI TELEGRAF PROSLAVIO ROĐENDAN, POSLE 2.240 BROJEVA JAČI SMO NEGO IKADA: Sedam godina u službi naroda!

Foto: ST/N. Mutić

Decu vam nećemo oprostiti... Ove reči zatresle su medijsku scenu Srbije pre sedam godina, 24. marta 2016, na godišnjicu početka NATO agresije. Tog dana na kioscima širom naše zemlje osvanuo je prvi broj Srpskog telegrafa u 250.000 besplatnih primeraka.

Oko 70 ljudi, novinara, foto-reportera, urednika, uključujući i administraciju, radilo je i po 12 sati dnevno da bi građanima pružilo mogućnost da čitaju kvalitetne novine, nađu proverene informacije i nešto drugačije.

Tim utabanim putem nastavili smo i narednih sedam godina, ne odstupajući ni pedalj.

Mnogi su pokušali da nas slome jer smo pisali ono o čemu niko drugi nije hteo, a kamoli smeo, otkrivali smo afere, dovodili do hapšenja onih koji su prekršili zakon...

Foto: ST/N. Mutić

Saša Milovanović, direktor dnevnih novina Srpski telegraf

Licitirali su da ćemo izdržati svega nekoliko meseci, ali smo posle 2.240 brojeva stabilniji nego ikada i radimo u samo jednom interesu, interesu naroda. To prepoznaju i naši čitaoci, koji nas verno slede svih sedam godina iako štampa izumire širom sveta. Nismo pošli u školu, ali smo definitivno stasali u prvake novinarstva.

Za nas su govorili najuticajniji političari i državnici, na naše pozive za intervju su se rado odazivale strane diplomate i ambasadori mnogobrojnih zemalja. U međuvremenu smo dobili i pojačanje. Naime, 2017. pokrenuli smo portal Republika da bismo još brže izveštavali čitaoce o događajima u zemlji i svetu. Danas je Republika mesto na koje čitaoce prvo odlaze uz jutarnju kafu ili kada žele da saznaju o najaktuelnijim dešavanjima.

Udruženi, izgradili smo zajednicu vernih čitalaca. 

Hvala vam na poverenju! 

Foto: ST/N. Mutić

 

Najslađa čestitka od "Hemofarma"

Povodom sedmog rođendana našeg lista, čestitke su uputile brojne javne ličnosti i kompanije s kojima uspešno sarađujemo godinama, a najslađa čestitka stigla je od kompanije "Hemofarm", koja nam je poslala tortu. Zahvaljujemo se farmaceutskom gigantu i Sandi Savić, direktorki korporativnih poslova i komunikacija u "Hemofarmu".

Prvi rođendan bez našeg Dabe

Između dva rođendana, nažalost, ostali smo bez jednog od osnivača Srpskog telegrafa. Prošlog juna, iznenada, u 66. godini napustio nas je direktor i dobri duh naše redakcije Ljubomir Dabović, koga su svi od milošte zvali Daba.

Foto: ST/P.Divac

Naš dragi Daba

Čestitke prijatelja Srpskog telegrafa: 

Stevica Deđanski, politički analitičar:

- Srpski telegraf je izrastao u vodeću dnevnu novinu sa najboljim temama i jednostavno pokazuje da se redovno izveštavanje, kao i marljiv rad svih novinara i urednika isplati. Ako pogledamo situaciju pre četiri, pet godina vidimo da je taj trud doprineo ui da vaš list ima veliki uticaj na srpsko javno mnjenje, a to se ne dobija lako. Tako da sve čestitke i nadamo se da ćete sledeće godine biti još bolji, ako je to moguće.

Foto: youtube.com/ Sputnjik Srbija

Stevica Deđanski

Boža Spasić, bivši operativac DB:

- Upravo tražim neke fotografije sa vašim novinarkama.
Sedam godina sam dragi prijatelji,odlični novinari sa vama.
Rekao bih od prvog broja čujem poziv "Dragi Božo ovde Srpski Telegraf".
Nikada vas nisam odbio za izjavu jer sam vam verovao,vama,istini koju pišete i da je to sve za boljitak naše Srbije. Čini mi se da je ST postao ne samo novinarski brend Srbije već i mnogo više Balkana. Rado vas čitam i želim da  idemo dalje.
Volim ovu izreku koja karakterišu sve vas u ST "Ma ovo je Srbija koja veruje ST." Sve čestitke idemo dalje!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Božidar Spasić

Dr Slobodan Ovuka, direktor Opšte bolnice Pančevo:
- Poštovana redakcijo, želim vam srećan rođendan sa željom da ostanete na putu istine i očuvanja srpskih nacionalnih vrednosti. Bili ste nam saveznici u Kovidu, kao i drugim teškim trenucima, zato vam veliko hvala!

Foto: ST/D. KADIĆ

Slobodan Ovuka

Sanja Arežina, autorka knjige "Kina u Evropi":

- Srećan rodjendan Srpskom telegrafu! Zelim vam jos puno uspešnih izdanja sa vestima iz sveta i regiona.

Foto: TV HAPPY/screenshot

Sanja Arežina

Predrag Đokić, verski analitičar:

- Srpski telegraf je lider u informisanju javnosti u Srbiji. Donosi svakodnevno kako vesti iz Srbije tako i iz sveta. Spreman da da odgovore na najintrigantnija pitanja. Želim vam srećan rođendan i da nastavite da budete prvi i najbolji.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Predrag Đokić

Ljupka Stevic, estradna umetnica:

- Dragi moji,u ime nase dobre saradnje koju smo prethodnih godina učvrstili a gde ste kao jedna od vodecih medijskih kuca bili uz mene u dobru i zlu,cestitam vam rodjendan od srca i zelim da trajete jos dugo,dugo godina!Ovo je tek pocetak,samo jako napred i uvek na strani istine kao sto ste to i do sada radili.Voli vas Ljupka.

Foto: E Stock

Ljupka Stević

Jovana Jeremić, novinar i voditelj TV Pink:

- Mom omiljenu listu koji ima naslovne strane po kojima radim svoj jutarnji program, jer isto razmišljamo, želim srećan rođendan, da ostanete uvek tako opasni, pravični i ispred svog vremena.

Foto: printscreen/Kurir TV

Jovana Jeremić

Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde:

- Srećan rođendan Srpskom telegrafu i svim zaposlenima. Želim vam da nastavite sa veoma uspešnim radom na zadovoljstvo vaših citalaca jer sam i ja jedan od njih. Iz godine u godinu Srpski telegraf opravdava lidersku poziciju na medijskom tržištu u našoj zemlji. Verujem u vaš dalji kontinuirani napredak i razvoj. Radujemo se i buducim rodendanima koje cemo proslavljati na obostrano zadovoljstvo. Još jednom čestitke, puno sreće i zdravlja vašim čitaocima i vama. Srećan rođendan!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan:

- Danas vam je sedmi rođendan, polazite u školu a tako mnogo znate i možete u svetu novinarstva. Želim vam da napredujete, da sebe uvek podižete na viši nivo! Sve najbolje, srećno.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading