KRISTINA SE OGLASILA O ZARADI OD 15.900 EVRA ZA 10 DANA! Voditeljka o aferi koja trese RTS i Srbiju!

Autor:

Vesti

20.02.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je RTS afera izazvala veliku pažnju javnosti, voditeljka Kristina Radenković, oglasila se ovim povodom.

KRISTINA SE OGLASILA O ZARADI OD 15.900 EVRA ZA 10 DANA! Voditeljka o aferi koja trese RTS i Srbiju!

Foto: ATA Images

Kristina Radenković

Javnost Srbije već danima trese RTS afera u kojoj su obelodanjeni detalji velikih malverzacija u javnom medijskom servisu. 

Procureli finansijski izveštaj RTS, pokazao je besomučno rasipanje i isisavanje para građana Srbije.

Nakon što je afera izazvala veliku pažnju javnosti, poznato TV lice RTS-a, voditeljka Kristina Radenković, za koju se pisalo za zarađuje 15.900 evra za 10 snimajućih dana, ovim povodom se oglasila za ''Gloriju'':

Ne želim da dajem nikakve izjave dok se ne oglase nadležni organi i RTS.

Podsećamo, srpska policija je prošlog utorka pročešljala dokumentaciju Radio televizije Srbije, nakon što je predsednik upravog odbora RTS Branislav Klanšček podneo je krivičnu prijavu protiv Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević. 

Sumnja se da je RTS dvojac oštetio javni servis za više od 14 miliona evra, a radi se o parama koje su isplaćivane tri godine za emisiju koja uopšte nije emitovana.

U RTS je ozbiljan kriminal i finansijski izveštaj, koji pokazuje razmere čerupanja, prvi je dokaz o pričama koje kolaju godinama. Podnete su krivične prijave, a sada sledi da u okviru istrage budu saslušani Jovan Memedović, Kristina Radenković, Aneta Ivanović i Dragana Kosjerina, koji kao zaposleni na RTS rade u privatnoj produkciji i to debelo naplaćuju matičnoj kući. Naravno, uz znanje i odobrenje Bujoševića i Kovačevićeve - rekao je naš izvor.

Sevale varnice u zgradi RTS

Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa Radio-televizije Srbije Olivera Kovačević saopštila je da se "RTS obradovao dolasku policije", kojoj je naloženo da prečešlja sumnjive papire, ali izvori Republike kažu da je bilo suprotno i da se u Takovskoj 10 prošlog utorka odvijala prava drama.

Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Olivera Kovačević

Kada je policija stigla, bila je potpuno van sebe. Vikala je na istražitelje i tražila nalog za pretres. Sve vreme je zvala advokate i besnela, jednostavno, nije mogla da sakrije nervozu. Kada su joj pokazali nalog, zaćutala je, šokirana - kaže naš sagovornik upućen u detalje istrage.

Kako dodaje, ponašala se bahato, lupala o sto sve dok nije shvatila da je priterana uza zid i da mora na uvid da preda kompletnu dokumentaciju koju je pre nekoliko dana objavio istraživački sajt Pištaljka i koja vrvi od milionskih malverzacija. Kao što je poznato, osim fantomske emisije, RTS je omogućavao svojim zaposlenima da rade emisije preko privatnih produkcija i to debelo naplaćuju matičnoj kući. Radi se o nekim od najvećih zvezda ove kuće.

Dok je Kovačevićeva pretila policiji, njen šef Bujošević je bio, što bi se narodski reklo, ladan ko špricer, i izlazio je u susret svim zahtevima pripadnika MUP.

Zanimljivo je da je od Olivere oduzeta najveća dokumentacija koja zanima istragu. Delovalo je maltene kao da se radi o njenoj privatnoj firmi, a ne o javnom medijskom servisu, koji plaćaju svi građani Srbije - ispričao je izvor našeg portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (16)

Loading
Dušan

20.02.2023 11:12

Opasna žena.

svasta

20.02.2023 11:23

Hapsi bahatu bagru, lepa visegodisnja robija za sve aktere. Kad znaju da kradu bajbokana.

Brajna Koy

20.02.2023 14:05

Glasila sljamana i naSruju su izazvale ,, Lutku sa naslovne strane ,, nije dovoljno na naslovnim stranama ... Sad joj Javni Tuzioc pruza sansu...

Milan

20.02.2023 14:17

I šta sad? Placacemo i dalje prevarante i hohštaplere koje je postavila ova vlast? Naravno jer smo veoma ogranicenih umnih sposobnosti. Olivera i Bujesevic lagano u zatvor,svi ostali da im se pridruze i ukinuti pretplatu i neka se bahate sa parama sponzora...Kakva nam je drzava i oni koji je vode nece biti mesta po zatvorima kada jwdnom sve dodje na naplatu...