Srećko zna kako da budete spokojni na skijanju

Autor: Promo

Vesti

16.01.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćao, ja sam Srećko, vaš pas čuvar!

Srećko zna kako da budete spokojni na skijanju

Foto: AMSO

Tu sam da odgovorim na sva vaša pitanja i pomognem da vam zimovanje prođe najbolje moguće i bez nepotrebne brige.

Pitate se kako?

U narednim redovima ću vam sve objasniti. 

Srećkovi saveti za bezbedno skijanje

Skijanjem se većina bavi samo nekoliko dana godišnje. Iako ne skijamo tokom cele godine, veoma je važno fizički se pripremiti za napor kojem će vaše telo biti izloženo.

Skijanje je naporan sport i zato vam savetujem da vežbate redovno bar šest nedelja pre nego što stanete na skije. 

Obavezno je ojačati mišiće nogu, trbušne i leđne mišiće, ali i mišiće ruku, a da biste sprečili bol u stopalima usled opterećenja na skijama i nošenja glomaznih skijaških cipela, što češće i duže hodajte na prstima. Na taj način ćete ojačati i mišiće stopala. 

Pored svih navedenih saveta, neophodno je da na vašu listu dodate još jedan važan zadatak! 

Bilo da se odlučite da ove godine skijate na nekoj od planina u regionu, ili želite da iskusite čari najpopularnijih staza u Francuskoj, Austriji ili Švajcarskoj, potrebno vam je Putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za ski rizik. 

Cena polise osiguranja za 7 dana skijanja u Austriji, sa doplatom za ski rizik i doplatom za pokriće COVID-19, na webshop-u AMS Osiguranja iznosi 3.710 RSD. U cenu je uračunat popust od 30% koji ostvarujete kupovinom polise online. 

Savetujem vam da već danas kontaktirate vaše i moje prijatelje iz AMS Osiguranja na broj telefona 0800 009 009 ili da Putno zdravstveno osiguranje kupite na WEBSHOP-u

AMS Osiguranje već 25 godina neguje tradiciju sigurnosti

AMS Osiguranje osnovano je 19. januara 1998. godine. Tokom 25 godina rada, ovo osiguravajuće društvo je, u skladu sa najvišim međunarodnim standardima u osiguranju, uspelo da obezbedi najefikasniju i najpotpuniju ekonomsku zaštitu svim svojim osiguranicima.

Zahvaljujući širokoj prodajnoj mreži i velikom broju partnera, pruža podršku osiguranicima na teritoriji čitave zemlje, Evrope i sveta, 24 časa sedam dana u nedelji i predstavlja jednu od najstabilnijih osiguravajućih kuća na srpskom tržištu. Zbog toga AMS Osiguranje sasvim opravdano prati prepoznatljiva poruka - tradicija sigurnosti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading