OVO SU NOVE CENE GORIVA: Evo koliko ćemo plaćati dizel i benzin narednih 7 dana

Autor:

Vesti

13.01.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje cena goriva bila je 195 dinara za litar evrodizela, dok je litar benzina evropremijum BMB 95 koštao najviše 164 dinara.

OVO SU NOVE CENE GORIVA: Evo koliko ćemo plaćati dizel i benzin narednih 7 dana

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Sipanje goriva na pumpi

Litar evrodizela će od danas od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama maksimalno koštati 195 dinara za litar, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 165 dinara za litar.

Prošle nedelje cena goriva bila je 195 dinara za litar evrodizela, dok je litar benzina evropremijum BMB 95 koštao najviše 164 dinara. Dakle, cene su ostale nepromenjene, piše Blic.

Vlada Srbije obnovila je uredbe i odluke o naftnim derivatima i gasu, tako da je važenje Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte produženo do kraja januara.

- Kako bi se omogućilo nesmetano snabdevanje tržišta derivatima nafte i očuvao standard građana, Vlada Srbije donela je odluku o privremenom smanjenju iznosa akciza na pojedine derivate nafte za 10 odsto - saopšteno je iz Vlade.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading