MORE POKLONA NA VOŽDOVCU: Podeljeno 10.000 paketića mališanima iz ove opštine!

Autor:

Vesti

24.12.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodela novogodišnjih paketića koje organizuje opština Voždovac odvija se u UVC Šumice

MORE POKLONA NA VOŽDOVCU: Podeljeno 10.000 paketića mališanima iz ove opštine!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tokom celog dana na Voždovcu je pravi mali praznik za decu ove opštine. Naime, oni su sa svojim roditeljima ili starateljima došli u UVC Šumice kako bi preuzeli novogodišnje paketiće, a tom prilikom mogu da uživaju u različitim sadržajima, poput fotografisanja sa Deda Mrazem, vožnje kočijama, u predstavi i druženju sa brojnim animatorima, a sve to u organizaciji opštine Voždovac. 

Ivana Tomić Ilić predsednica opštine Voždovac za Republiku kaže da tokom današnjeg dana planiraju da podele gotovo 10.000 paketića.

- I ove godine opština Voždovac organizovala je podelu paketića za decu do sedam godina. Celu noć smo slagali sve da bude sortirano kako treba, da se ne bi stvarale gužve, celog dana od 10 do 18 časova naša voždovačka deca dobijaće paketiće, kao što vidite predivni su i bogati, radi se o lepim i kvalitetnim igračkama. Sve je sortirano po uzrastu i polu, nema nikakvih redova ni čekanja, sve ide brzo. Dovoljno je da roditelj ili staratelj sa vaučerom dođe i preuzme paketić za svoju decu i jako smo srećni kada vidimo da nasmejani izlaze iz ovih prostorija - navodi predsednica opštine Voždovac.

Kako Ivana Tomić Ilić dalje objašnjava nema bojazni da neko neće dobiti novogdišnji poklon.

- Ako neko i zakasni naravno da nije problem, može da preuzme paket i ko god ne stigne danas, dostavićemo ga na kućnu adresu. Ovde ima skoro 10.000 paketića i svi su presrećni - zaključuje naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading