ŠTA POVEZUJE VIŠE OD 4.000 PORODICA U SRBIJI

Autor:

Vesti

23.12.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve aktuelnije teme promene klimatskih uslova, kvaliteta vode, zemljišta i vazduha, ali i odlaganja otpada otvaraju brojna pitanja o tome kako bismo našu okolinu mogli da učinimo zdravijom i ujedno boljim mestom za život za sebe i svoje najmilije.

ŠTA POVEZUJE VIŠE OD 4.000 PORODICA U SRBIJI

Foto: Banca Intesa

Banca Intesa

Da se kolektivna svest o značaju zaštite životne sredine razvija potvrđuje podatak da je za samo četiri godine više od 12.000 domaćinstava u regionu, uključujući više od 4.000 porodica iz Srbije, poboljšalo energetsku efikasnost svojih domova.

Brzo i učinkovito rešenje za optimalno korišćenje energije u svom stambenom prostoru pronašli su u upotrebi zelenih tehnologija kojima se smanjuje uticaj štetnih efekata na okolinu i obezbeđuje održavanje biološke ravnoteže.

Primena energetski efikasnih rešenja, poput postavljanja novih prozora i vrata, izolacije krovova, spoljašnjih ili pregradnih zidova, instalacije kotlova na biomasu ili gas, solarnih grejača vode, fotonaponskih sistema, toplotnih pumpi, balansirane mehaničke ventilacije, akumulacionih rezervoara za toplu vodu, nove rasvete, klimatizacije, kao i frižidera/zamrzivača viših energetskih razreda, i vama može omogućiti da smanjite potrošnju energije, ali i ostvarite značajne finansijske uštede u domu uz doprinos zaštiti životne sredine.

Ukoliko vam je za njihovu instalaciju potrebna finansijska podrška, dobro je da znate da postoje institucije koje obezbeđuju sredstva za ulaganja u energetski efikasna rešenja za domaćinstva. Zapravo, sve prednosti koje ove tehnologije donose dostupne su vam na možda neočekivanom mestu - u ekspozituri banke.

Na primer, kod Banca Intesa postoje programi kroz koje apliciranjem za finansiranje  iz GEFF kreditne linije Evropske banke za obnovu i razvoj, pored ušteda u potrošnji koje će vam doneti instalacija zelenih tehnologija, možete da ostvarite i do 20% povraćaja investicije!

Dovoljan razlog da se pridružite grupi od 4.000 porodica, koje su već iskoristile podršku iz ove kreditne linije, i investirate u zdraviju budućnost, jer ovakvo ulaganje štedi i novac i energiju, a čuva životnu sredinu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading