KONKURS ZA STALAN POSAO! Prijem komandira i stražara u četiri kazneno-popravne ustanove u Srbiji

Autor:

Vesti

15.12.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“

KONKURS ZA STALAN POSAO! Prijem komandira i stražara u četiri kazneno-popravne ustanove u Srbiji

Foto: UIKS

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 52 pripadnika Službe za obezbeđenje u kazneno-popravnim ustanovama u Pančevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

Kazneno-popravni zavod u Pančevu će zaposliti 40 komandira, dok će KPZ za maloletnike u Valjevu primiti u stalni radni odnos 6 novih pripadnika Službe za obezbeđenje. 

Foto: UIKS

KPZ u Kragujevcu

Zavod u Šapcu će zaposliti četiri, a Okružni zatvor u Novom Pazaru dva komandira.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 29. decembra 2022. godine.
Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je prethodno u oktobru raspisala konkurs za prijem u stalni radni odnos 51 pripadnika Službe za obezbeđenje i to u kazneno-popravnim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Smederevu.

Republika

Foto: UIKS

 

U ovom trenutku privodi se kraju izbor 138 komandira koji će raditi u jednom od najmodernijih zavoda, novom KPZ u Kragujevcu, koji je otvoren 15. novembra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading