NESTAO VLASNIK VIDEO KLUBA: Majka moli za pomoć, Marka nema od ponedeljka

Autor:

Vesti

13.12.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Jantol (45), vlasnik video kluba "Mali pauk" nestao je početkom nedelje i otad mu se gubi svaki trag.

NESTAO VLASNIK VIDEO KLUBA: Majka moli za pomoć, Marka nema od ponedeljka

Foto: NESTALI.HR

On je u ponedeljak, 12. decembra ujutro pozdravio majku Dragicu i izašao iz svoje kuće u Ogulinskoj ulici na Trešnjevci.

- Prijavila sam Markov nestanak policiji. Nema ga nigde. Molim vas, ako ga neko vidi, neka obavezno nazove policiju - napisala je zabrinuta majka Dragica na Fejsbuku.

Nestanak vlasnika video kluba u Ozaljskoj ulici prijavljen je u ponedeljak kasno uveče. Nije došao da preuzme svoju smenu na poslu, a mobilni telefoni su mu bili ugašeni. Na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba objavljeno je kako je muškarac visine 175 centimetara, sitnije telesne građe, proćelav, smeđih očiju, u trenutku nestanka bio odeven u plave farmerke, crnu majicu i crni gornji deo trenerke, kao i da je nosio crnu jaknu i crne čizme.

Navodi se kako se "osoba udaljila s adrese prebivališta" i da na leđima ima tetovažu "tribal" veliku 15 centimetara. Jantol je, osim po ljubavi prema filmovima, poznat i po ljubavi prema životinjama, koje spašava s ulica.

Psa Tora spasio je pre 15 godina, pronašavši ga kao štene preplašenog i izgladnelog u grmlju, a zatim i bolesno mače Pipi, kao i mačka Marlona Branda, koji je ušetao u video klub i tamo zauvek ostao.

- Ili mače, vreća buva, ili mi. Biraj! – šalili su se kod kuće kad bi Jantol doneo životinje koje bi spasio s ulice. Bez oca je ostao prošloga leta, a u poslednje vreme i bez omiljenih mačaka. Komšije s Trešnjevke u Pauk dolaze upravo zbog Marka.

Opisuju ga u komšiluku kao pristojnog, smernog, uvek odevenog u tamne boje.

- Vredan dečko, odličan na poslu - hvale ga na Trešnjevci.

Njegove poslednje reči o borbi koju vodi kako bi održao svoj biznis, ukazivale su na to da su dugovi i loša zarada sve veći problem. U junu ove godine je Fina (Finansijska agencija Hrvatske) zbog utvrđenog duga od oko 320.000 dinara, predložila stečaj preduzeća "Mali pauk–film j.d.o.o", a Marko je sredinom oktobra potvrdio kako je dužnik i kako ima zaostatke u plaćanju. Za Hinu je pre dva meseca izjavio: "Mislim da nećemo opstati. S jedne je strane Netflix, a s druge videoteka Pauk s 300.000 dinara duga. To je borba s vetrenjačama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading