PAO SA 20 METARA I OSTAO ŽIV: Čudo spasilo Nišliju, koji je potpuno svestan ušao u kola Hitne pomoći

Autor:

Vesti

08.12.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.E. (22) koji je jutros pao sa stare zgrade nekadašnje fabrike "Vagonka" u mašinskoj industriji Niš nije životno ugrožen.

PAO SA 20 METARA I OSTAO ŽIV: Čudo spasilo Nišliju, koji je potpuno svestan ušao u kola Hitne pomoći

Foto: Republika

Hitna pomoć

Mladić je pao s krova hale u Nišu i to s visine od oko petnest do 20 metara, ali ga je verovatno neko čudo spasilo jer je u kola Hitne medicinske pomoći ušao potpuno svestan.

- Pacijent je primljen u Urgentni centar u svesnom stanju. On je stabilnih vitalnih parametara. Na skeneru nisu uočene unutrašnje povrede. Ima kontuziju mozga zbog koje će biti zadržan do jutra radi posmatranja. Imao je manju posekotinu na čelu koja je sanirana kao i posekotinu na kolenu. Svestan, komunikativan i trenutno stabilnih vitalnih parametara - rečeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra, prenosi Kurir.

Nema Nišlije kome posle ove vesti ne padne na pamet "šta je radio u fabrici koja je duže vreme zatvorena i napuštena. Pojedini radnici nekih iznajmljenih prostora u okviru Mašinske industrije pretpostavljaju da je hteo na krovu da ukrade konstrukciju.

- Ta nekada vrlo renomirana fabrika ima na krovu velike svetlarnike i konstrukcija je gvozdena što se sada dobro prodaje na otpadima. Fabička hala se sada razmontirava deo po deo pa je verovatno to hteo da ukrade, ali nesmotreno tako da je pao u halu - pretpostavljaju ovi radnici.

Na licu mesta je policija koja radi uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading