KIRIJA NIŽA UZ DOPLATU U NATURI: Nudi stan, a mami studentkinje kako bi ih uznemiravao! Upozorenje kriminologa: PRIJAVITE MANIJAKA!

Autor:

Vesti

01.12.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodni stanodavac u oglasu insistirao da mu se jave samo žene i studentkinje, mamio niskom cenom, a onda u Inboksu menjao uslove dogovora.

KIRIJA NIŽA UZ DOPLATU U NATURI: Nudi stan, a mami studentkinje kako bi ih uznemiravao! Upozorenje kriminologa: PRIJAVITE MANIJAKA!

Foto: Pixabay, Shutterstock

Da treba uvek biti na oprezu, a naročito kad smo u nezavidnoj poziciji, kada nam je hitno potreban stan, najbolje pokazuje iskustvo jedne devojke, koja se u potrazi za mestom na kome će živeti okrenula oglasima i tako došla do prave "nepristojne ponude".

Naime, ova devojka naišla je na oglas, koji je prosto mamio svojom cenom i uslovima, radilo se o stanu u Novom Sadu, nedaleko od autobuske stanice, namenjenom jednoj osobi, koji bi sa svim troškovima bez depozita iznosio 160 evra mesečno.

Pomislila je da je to dobra ponuda i rešila da kontaktira sa tom osobom, a onda je usledio šok, jer, osim što je iznenadno promenio uslove mesečnog najma, on je pokušao da izdejstvuje i jedan bonus za sebe.

 

 

- Stan je 400 evra mesečno, plus depozit - bio je odgovor gazde, na šta se ova devojka zahvalila i rekla da je to previše za njenu finansijsku situaciju.

Onda su usledila neprijatna pitanja stanodavca, iza kojih se krila njegova prava namera.

- Ajde da se dogovorimo ako si sama u stanu - napisao joj je gazda i dodao da mogu da se dogovore.

Tada joj je ponudio da snizi cenu u zamenu za intimne odnose sa njim.

- Ajde ovako, kad uđeš samo plaćaš 50e struju, potpišemo ugovor da si ga platila za šest  godina ili koliko ti odgovara, ali dva puta ili jednom u mesecu s*ks, mislim, ako hoćeš. Lepo od mene - napisao je bezobrazni gazda. 

MOŽE DA SNIMI, PA DA UCENJUJE

Kriminolog Dobrivoje Radovanović objašnjava za Republiku da ovakve slučajeve obavezno treba prijaviti:

- Reč je o manijaku i to je namamljujući način postupanja koji posle može dovesti i do prisile na seksualne odnose. Ono što je posebno opasno je i to što ceo taj čin može da snimi, pa da mladu damu ucenjuje ceo život i zbog toga je neophodno to prijaviti policiji - objašnjava Radovanović.

Kako dalje ocenjuje ovaj kriminolog za Republiku, ovakve prestupnike bi trebalo uhvatiti na delu.

- Policija mora da se angažuje i proveri taj oglas, a postoji mogućnost i da je već nešto uradio. Ako ta devojka ne prijavi, neka druga će se možda uhvatiti u zamku, on će možda promeniti pristup i način dolaska do svog cilja. Zato je najbolje da policija sve ispita, možda i da pošalje neku mladu pripadnicu policije koja će snimiti razgovor i uhvatiti ga "na delu" - zaključuje Radovanović.

Foto: Medija centar Beograd

Dobrivoje Radovanović

SAD TRAŽI SPREMAČICU

Iako je očigledno da se radi o lažnom profilu, interesantno je i to je da je ovaj navodni stanodavac na svom Fejsbuk nalogu okačio nekoliko objava u kojima traži čistačicu na duže vreme i to u Mirijevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading