KOMŠIJA MI JE SERIJSKI UBICA! Jeziva ispovest Novosađanina: Umrli su pod nerazjašnjenim okolnostima i u najtežim mukama!

Autor:

Vesti

30.11.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svake nedelje izaziva poplavu u stanu puštajući da se voda preliva.

KOMŠIJA MI JE SERIJSKI UBICA! Jeziva ispovest Novosađanina: Umrli su pod nerazjašnjenim okolnostima i u najtežim mukama!

Foto: Tanjug/J.Pap, Pixabay

Na društvenoj mreži Reddit osvanula je jeziva ispovest momka koji je opisao svoje odrastanje u Novom Sadu sa komšijom za koga tvrdi da je, najblaže rečeno, čudan.

Odrastao sam u strogom centru Novog Sada, to su salonski stanovi, izuzetno visoki plafoni, kako u stanovima tako i u hodnicima od ulaza do potkrovlja. Ja sam u tom stanu odrastao, pa sam se odselio kada sam osnovao porodicu - počinje priču Novosađanin.

- Dok sam živeo u tom stanu, iznad nas živi čovek sa majkom. Bio je, malo je reći čudan! Svake nedelje nam je plavio stan, kupao se i pustao je vodu da se preliva i izazivao je poplavu. Usput se čula glasna klasična muzika. -

Ovaj momak navodi i da su pokušali da alarmiraju policiju, ali da nije bilo nikakve reakcije, a da su konstante poplave nastavile da se dešavaju.

Sačekivao je stanare u mraku

Dodaje i da je znao da stoji u hodniku u mraku i da su se ljudi veoma plašili kada ga sretnu, kada bi se jasno vraćali kući.

- Bio je mali, debeo sa velikim podočnjacima i čudnim pogledom i samo je ćutao. Vremenom smo se navikli na njega, doživis fras ali ono, nastavi- dalje ubrzanim korakom, tu sam naucio da preskacem po 4 stepenice jednim korakom - ispričao je.

- Tata mi je sada rekao dve nove informacije. Rekao mi je da je on vadio sijalice iz hodnika, to je opravdao tako što je navodno bio siromašan . Ovo može da bude tačno, ali da bi izvadio sijalicu sa tog izuzetno visokog plafona potrebe su ti građevinske merdevine, jako visoke. Da bi ih kupio ili iznajmio, prevazilaze cenu te obične male sijalice. Pošto često nije bilo svetla u hodniku kada naletiš na njega kako stoji tako u mraku, strah se pojačava, odnosno postoji realna šansa da on nije krao sijalice iz materijalnih razloga, nego da efekat straha bude jači - piše na Reddit-u.

Kako dodaje, iako njegovi roditelji tvrde da su materijalni razlozi naterali čoveka da krade sijalice, on je uveren da je odrastao u stanu ispod psihopate.

Umrli su pod nerazjašnjenim okolnostima

U prilog svojoj priči dodao je dve smrti za koje tvrdi da su sumnjive.

- Pre nego sto sam se odselio, znam da mu je mama umrla pod čudnim okolnostima i to je sve do sada.Drugi slučaj je taj što sam saznao da je imao podstanara koji je iznenada umro u požaru u tom stanu - piše u objavi i dodaje:

- Imamo cinjenice: mama mu je umrla u čudnim okolnostima, izaziva poplavu na nedeljnom nivou puštajući vodu da se preliva, stoji u mraku u hodniku i izaziva strah, sijalice u hodnicima nestaju, podstanar mu umire u teškim mukama od požara. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading