SREĆAN KRAJ POTRAGE! Bratislav iz Arilja se javio porodici: Živ sam i zdrav!

Autor:

Vesti

30.11.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica se svima zahvalila što su pomogli u potrazi.

SREĆAN KRAJ POTRAGE! Bratislav iz Arilja se javio porodici: Živ sam i zdrav!

Foto: Facebook/Bojana Birač

Nakon više od 20 dana potrage, B. M. (45) iz Arilja javio se roditeljima i rekao da je živ i zdrav.

Njemu se od 07. novembra izgubio svaki trag, kada se poslednji put čuo sa majkom rekavši da je u Užicu i da mu nije dobro. Od tada se, sve do juče nije više javljao niti pojavljivao kući.

Zabrinuti roditelji su slučaj prijavili policiji, a mediji su objavili vest o njegovom nestanku.

Porodica se zahvljuje svima koji su pomogli u potrazi za njihovim sinom. prenosi RINA.

Republika

Foto: Facebook/Bojana Birač

Bratislav M. pronađen

Podsetimo, roditelji su nestanak prijavili 11. novembra, gde su izneli sve nelogičnosti vezane za njegov nestanak, a koje su ih navele da sumnjaju da nešto nije u redu.

Majka Slađana tvrdi da je u kući ostavio ranac bez kog nije nigde išao, vrata su bila otključana, a ključ koji uvek stoji ispod saksije nije bio na svom mestu.

Kako je Bratislav radio kao vozač kamiona, pozvali su i njegovog poslodavca koji je potvrdio da se nije pojavio na poslu, iako je imao zakazanu turu za Rusiju.

Majka je ranije navodila da je tužilaštvo u Požegi odbilo da da nalog za lociranje njegovog telefona i kako kaže nadležne institucije nisu joj izašle u susret da pregledaju nadzorne kamere koje bi ga možda negde locirale.

- Želim samo kao roditelj da nam se sin nađe, bez obzira kakav je, sa svim svojim vrlinama i manama. Očajni smo kao roditelji, a od policije kojoj sve smo sve izneli još uvek nismo dobili nikakav odgovor. Na izmaku smo snage, samo bismo da pronađemo svog sina - kazala je Slađana Minić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading