NESTAO BRATISLAV IZ ARILJA: Javio se majci i rekao da nije dobro, - nakon toga ređaju se MISTERIJE (FOTO)

Autor:

Vesti

26.11.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Bratislava Minića preživjavaju užas, jer ima mnogo nelogičnosti oko njegovog nestanka.

NESTAO BRATISLAV IZ ARILJA: Javio se majci i rekao da nije dobro, - nakon toga ređaju se MISTERIJE (FOTO)

Foto: Facebook/Bojana Birač

Nestao Bratilsav Minić iz Arilja

Četrdesetpetogodišnjem Bratislavu Miniću iz Arilja od 7. novembra gubi se svaki trag.

Po rečima njegove majke Slađane, poslednji telefonski kontakt imala je sa njim 7. novembra kada joj se kratko javio i rekao da je u Užicu i da mu nije dobro.

Nakon toga telefon je isključen i pored maksimalnog angažovanja da mu uđu u trag i saznaju šta se dešava, roditelji nisu došli ni do kakvih informacija, piše Infoliga.

Zabrinuti Minići su 11. novembra otišli u Ariljsku policiju da prijave slučaj, gde su izneli sve nelogičnosti vezane za njegov nestanak, a koje su ih navele da sumnjaju da nešto nije u redu.

Majka Slađana tvrdi da je u kući ostavio ranac bez kog nije nigde išao, vrata su bila otključana, a ključ koji uvek stoji ispod saksije nije bio na svom mestu.

Kako je Bratislav radio kao vozač kamiona, pozvali su i njegovog poslodavca koji je potvrdio da se nije pojavio na poslu, iako je imao zakazanu turu za Rusiju.

Foto: Facebook/Bojana Birač

Nestao Bratislav Minić

Majka takođe navodi da je tužilaštvo u Požegi odbilo da da nalog za lociranje njegovog telefona i kako kaže nadležne institucije nisu joj izašle u susret da pregledaju nadzorne kamere koje bi ga možda negde locirale.

- Želim samo kao roditelj da nam se sin nađe, bez obzira kakav je, sa svim svojim vrlinama i manama. Očajni smo kao roditelji, a od policije kojoj sve smo sve izneli još uvek nismo dobili nikakav odgovor. Na izmaku smo snage, samo bismo da pronađemo svog sina - kaže Slađana Minić.

Ukoliko je neko video Bratislava, porodica moli da se obrate nadležnim organima ili da kontaktiraju Miniće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading