FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: Poznati tačni datumi - evo kada će biti isplaćene penzije!

Autor: Promo

Vesti

29.11.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Penzije će biti isplaćivane počevši od 2. decembra.

FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: Poznati tačni datumi - evo kada će biti isplaćene penzije!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Penzioneri

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je izdao obaveštenje za svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za novembar 2022. godine.

Penzionerima samostalnih delatnosti novembarske penzije biće isplaćene 2. decembra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata novembarskih penzija biće 6. decembra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata penzije za novembar za penzionere iz kategorije zaposlenih biće 10. decembra na tekuće račune u bankama, a od 12. decembra počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata novembarskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 12. decembra. 

Svim penzionerima novembarske penzije su uvećane za 9 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading