Ogleda se jesen u svom punom sjaju i zlatom boji ovaj novembar: Vučić objavio najlepšu fotografiju Srbije u ovoj nedelji (FOTO)

Autor:

Vesti

26.11.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" ovonedeljnog pobednika konkursa "Naša najlepša Srbija".

Ogleda se jesen u svom punom sjaju i zlatom boji ovaj novembar: Vučić objavio najlepšu fotografiju Srbije u ovoj nedelji (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Kao i svakog vikenda, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju ovonedeljnog pobednika konkursa "Naša najlepša Srbija".

Laskavu titulu najlepše fotografije Srbije u ovoj nedelji poneo je umetnički rad Anđele Stanković.

Fotografija je nastala u Leskovcu.

 

 

- Ogleda se jesen u svom punom sjaju i zlatom boji ovaj novembar, njegove staze i trpeze. Prelio se sjaj i obojio kiflice u sunce, zarumeneo ajvar i jabuke, a frajla zimnica nestrpljivo čeka centralno mesto za stolom. Ovaj zlatni trenutak u Leskovcu uhvatila je naša Anđela Stanković. A mi idemo dalje sa vama po našoj najlepšoj Srbiji - napisao je predsednik na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading