GORAN JEVTIĆ OSTAO BEZ ULOGA U POZORIŠTU: Šut-karta glumcu PEDOFILU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo "Boška Buhe" odlučilo da Jevtića skloni iz svih predstava, pre tri godine izbačen iz dečjih

GORAN JEVTIĆ OSTAO BEZ ULOGA U POZORIŠTU: Šut-karta glumcu PEDOFILU

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Glumac Goran Jevtić, koji je 2019. osuđen za napastvovanje maloletnika, izbačen je iz svih predstava pozorišta "Boško Buha", pošto se promenilo rukovodstvo ove ustanove kulture, saznaje Srpski telegraf. Jevtić je nedugo nakon presude sklonjen iz dečijih predstava u pomenutom pozorištu, a sada je, sa dolaskom novih ljudi u upravu, ostao i bez ostalih aranžmana.

- Uloge u predstavama su raspodeljene drugim glumcima, najviše ih je dobio Andrija Milošević. Jednostavno, Jevtića više nema ni u jednoj predstavi pozorišta "Boško Buha" - kaže izvor našeg lista i dodaje:

- Novo rukovodstvo se na ovaj način ogradilo od Jevtića, koji je ranije osuđen za nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom. Iako je reč o slučaju od pre gotovo tri godine, nova uprava je ovo smatrala neizbežnim korakom zbog težine dela koje je glumac počinio.

Mediji su u oktobru 2019. preneli da je Jevtić sklonjen iz dečije predstave "Aladinova čarobna lampa".

Republika

Foto: Youtube.com/Dejan Jelača 30 minuta

Goran Jevtić ostao bez angažmana

 

- Jevtić do daljeg neće igrati u predstavama za decu i po hitnom postupku, već od 18. oktobra kada je zakazana "Aladinova čarobna lampa" biće zamenjen - kazao je direktor tog pozorišta Igor Bojović.

Jevtić je pravosnažno osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnikom. Delo zbog kog je osuđen počinio je u avgustu 2014. u toaletu somborskog Narodnog pozorišta nakon manifestacije Pozorišni maraton. Jevtić je maloletnika L.K. namamio u kabinu toaleta i primorao ga na oralni seks. Pred sudom u Somboru osuđen je na 10 meseci kućnog zatvora.

Međutim, odlukom Višeg suda u Somboru, na osnovu molbe glumca i njegovog branioca Jevtiću je omogućeno da kaznu služi kod kuće i to bez elektronskog nadzora, odnosno bez nanogice.


Upisan u registar


Jevtić je posle pravosnažne presude upisan u registar pedofila na osnovu Marijinog zakona. Glumac je tokom sudskog postupka negirao krivično delo i vadio se da nije znao da je L. K. maloletan.


Direktor: To nije tačno

 

Direktor "Boška Buhe" Igor Bojović demantovao je ove informacije.

- To nije tačno, ne znam odakle vam to. Jevtić je pre nekoliko dana glumio u predstavi i glumiće u svakoj narednoj. Dakle, nije skinut s predstava - rekao nam je Bojović.

Goran Jevtić nije odgovorio na SMS s pitanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading