ZAJEDNIČKA SLIKA GIŠKE I ARKANA! U mladosti se "družili", posle bili na zaraćenim stranama! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.11.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasnije su bili na suprotnim stranama.

ZAJEDNIČKA SLIKA GIŠKE I ARKANA! U mladosti se "družili", posle bili na zaraćenim stranama! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, E-Stock

Đorđe Božović Giška, žestoki momak sa beogradskog asfalta i komandant Srpske garde i Željko Ražnatović Arkan bili su u dobrim odnosima, a o tome je svedočila u medijima i Giškina sestra Slavica.

Na drušvenim mrežama pojavila se i njihova zajednička slika uz koju se navodi da su kasnije bili na zavađenim stranama, ali da se nisu mrzeli.

Foto: TikTok/Printscreen

Giška i Arkan, slika iz mladosti

- Đorđe mu je organizovao jedno bekstvo iz zatvora. Trebalo je da ga nakon toga bezbedno prebaci preko granice do Jugoslavije. Arkan je čuo ranije za Gišku, kako je junak i hrabar mlad momak, pa je rešio da testira Giškinu hrabrost, nagovarajući ga da prvo obiju banku. -

To je, kazala je Slavica, bio čist Arkanov egzibicionizam, jer kad su uši u banku, Giška je na glavu stavio fantomku, a Arkan mu je strgao sa glave, rekavši mu: "daj bre, šta si se us*ao".

- Đorđe je posle pričao da je to bila tako loša namera jer je to značilo ako je Arkan već provaljen u celoj Evropi, ajde onda i Giška da bude, a moj brat došao da mu spasi glavu. U tom trenutku se začuje alarm, Đorđe počne da beži na jednu stranu, Arkan na drugu. U jednom trenutku Đorđe se okreće i vidi da su petorica skočila na Arkana. On se vrati, nokautira ih, pokupi Arkana i pobegnu, dođu u Crnu Goru. Giška mu je tada sva vrata otvorio, on ga je doveo da radi za državu. -

Kako je ispričala, oni su se posvađali kasnije.

- Vremenom su se udaljili, nisu bili prijatelji, Đorđe mu je rekao: 'Ti ne umeš da budeš prijatelj sa nekim ko je na istom nivou, samo si dobar sa onima koji su ispod tebe - ispričala je ona medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
pg

03.11.2022 23:52

Crnogorci💪💪💪