UHVAĆENA RUSKINJA KOJA JE PREVARILA MNOGO MUŠKARACA! Slala je svima OVU FOTOGRAFIJU i svi su joj poverovali! (FOTO)

Autor:

Svet

01.11.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je policija potvrdila pomenutom ruskom portalu, na fotografiji je zaista bila baka prevarantkinje.

UHVAĆENA RUSKINJA KOJA JE PREVARILA MNOGO MUŠKARACA! Slala je svima OVU FOTOGRAFIJU i svi su joj poverovali! (FOTO)

Foto: Printscreen

Ruskinja iz Norilska je osuđena za prevaru, nakon što je raskinula sa 67 muškaraca, koje je bizarnom šemom nagovorila da joj pošalju novac.

Kako piše Komsomolskaja pravda harizmatična devojka stara svega 22 godine se, umesto da traži posao, odlučila da iskoristi svoj šarm, pa je njena priča poslužila kao nauk istražiteljima, ali i muškarcima.

Sve je počelo 2019. čim je postala punoletna. Pokrenula je mnogo različitih naloga na društvenim mrežama i preko njih je upoznavala muškarce širom Rusije. U početku je samo pričala sa njima, a kada su onlajn odnosi dostigli određeni nivo poverenja, devojka bi se izjadala kako je njena voljena baka umrla. Onda bi iznudila sažaljenje pričom da je sve skupo, kako nema para za pogrebne usluge itd.

Čak bi i poslala fotografiju kako sva skrhana sa suzama u očima sedi za stolom ispred kompjutera. Iza leđa, na krevetu, leži telo umotano u beli čaršav.

Kako je policija potvrdila pomenutom ruskom portalu, na fotografiji je zaista bila baka prevarantkinje. Jedina što starica nije bila mrtva već je mirno spavala, ne sluteći kakvu mrežu plete njena unuka.

Scenario je u početku funkcionisao odlično. Dirnuti "mukama" devojke, muškarci su svoj teško zarađeni novac prebacivali na njen račun kao pozajmicu. Ako bi neko od njih posle nekog vremena pomenuo da bi bilo lepo da vrati dug, devojka bi ga blokirala. Bilo je i onih koji su nastavili da šalju pomoć, bez obzira što im nije vratila prvi “zajam”. Na kraju se ispostavilo da su žrtve njene prevare bile iz čak 20 različitih regiona Rusije.

Najviše je stradao 28-godišnji stanovnik Tatarstana. Za pet meseci napravio je 56 transfera vrednih više od 417 hiljada rubalja (oko 800.000 dinara). 35-godišnji stanovnik Norilska napravio je 13 transfera u iznosu od skoro 237 hiljada rubalja tokom meseca, a dvojica njegovih sugrađana su prebacila devojci 162 hiljade rubalja. Ukupan iznos štete koju su dokazali istražitelji MUP-a Rusije u gradu Norilsku iznosio je skoro 2,3 miliona rubalja – izjavila je portparolka ruskog MUP-a Irina Volk, prenosi Espreso.

Za svaku prevaru pokrenut je poseban krivični postupak, ali je policija Norilska prva otkrila prevaranta. Onda su svi predmeti spojeni, a suđenje se održalo u ovom gradu. Inače, kada su policajci došli da privedu prevarantkinju u njenoj kući je pronađeno i zaplenjeno 1.250.000 rubalja (oko 2,4 miliona dinara).

Presuda se na kraju svela na tri godine uslovne kazne, plus još dve pod nadzorom. Presuda još uvek nije stupila na snagu, pa se očekuje žalba Tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading