W.D. Concord West uručio donaciju: Kompletna dijagnostika čula ravnoteže u KBC "Dragiša Mišović"

Autor:

Vesti

01.11.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija W.D. Concord West na ovaj način želi da pomogne poboljšanju uslova Bolnice za ORL, kao i da im olakša dalji rad

W.D. Concord West uručio donaciju: Kompletna dijagnostika čula ravnoteže u KBC "Dragiša Mišović"

Foto: Kompanija W.D. Concord West

Kompanija W.D. Concord West iz Beograda, uručila je donaciju bolnici za otorinolaringologiju - KBC Dragiša Mišović u vidu aparata za ispitivanje vestibularnog sistema „Interacoustics vHit EyeSeeCam, VisualEyes 3rd generation software“.

Video Head Impuls test oprema koja je predmet donacije kompanije W.D. Concord West, omogućava skoro kompletnu dijagnostiku čula za ravnotežu, i pomoći će u efikasnom lečenju pacijenata sa vrtoglavicama i poremećajima ravnoteže.

Donacija je lično bila uručena doktorki Galini Joković uz veliku zahvalnost na predanom radu koja je tom prilikom izjavila:

- Beskrajno hvala gospodinu Željku Drčeliću koji je velikodušno pomogao i omogućio da naš rad bude savremen i kvalitetan. Sa opremom koja nam je uručena, unapređujemo dijagnostiku bolesti čula za ravnotežu. Sad možemo da idemo u korak na najboljim svetskim klinikama koje se bave ovim problemom. 

Ispred kompanije W.D. Concord West navode da na ovaj način žele da utiču na poboljšanje uslova.

- Na ovaj način želimo da utičemo na poboljšanje opštih uslova Bolnice za ORL, sa ciljem da će Video Head Impuls test oprema značajno olakša rad u kompletnoj dijagnostici kako doktorki Galini Joković tako i njenim kolegama, kako bi bili spremni i opremljeni za sve izazove koji predstoje - poručuje kompanija W.D. Concord West.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading