BEOGRAĐANIN SE OBESIO DA SPASE DETE! Jezivo! Noć veštica i kod nas donela sektaške obrede!

Autor:

Vesti

01.11.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svake godine tokom Noći veštica u svetu nestane nekoliko stotina dece koju, kako se sumnja, ritualno ubijaju i prinose kao žrtvu satani.

BEOGRAĐANIN SE OBESIO DA SPASE DETE! Jezivo! Noć veštica i kod nas donela sektaške obrede!

Foto: Tanjug/AP

Svake godine tokom Noći veštica u svetu nestane nekoliko stotina dece koju, kako se sumnja, ritualno ubijaju i prinose kao žrtvu satani. Poslednjih godina proslavljanje ovog praznika sve je popularnije i u Srbiji.

- Roditelji misle to je samo bezazleni maskenbal, ne žale novca za „simpatične” kostime. Mališani se raduju prazniku koji slave njihovi vršnjaci na zapadu. Nažalost, ni jedni ni drugi i ne slute da tako prizivaju nepatvoreno zlo - istakla je za Alo! književnica Simonida Milojković, članica udruženja ZID koje godinama pomaže žrtvama sekti i njihovim porodicama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Noć veštica, Ilustracija

 

- Mnogo je naših ljudi stradalo u sektama. Posebno me potresla smrt našeg sugrađanina kome su satanisti tražili da im kao žrtvu prinese, odnosno ubije svoje trogodišnje dete. Ali pošto satanisti dozvoljavaju da otkupiš život člana porodice tako što ćeš žrtvovati sebe, on se obesio. Njegov dečak sada ima 13 godina - navela je Simonida koja je mnoge autentične slučajeve opisala i u svojoj knjizi „U zagrljaju princa tame”.

- Nikad neću zaboraviti ni mladića koji se zapalio u Banjičkoj šumi pre nekoliko godina. On je bio treći u nizu koji je to uradio po nalogu satanista. Tom prilikom policija je pored njega pronašla prsten i poruku roditeljima kome da ga daju. Na svu sreću, tu je bio i Dimitrije Pastuvić, predsednik udruženja ZID, koji im je objasnio da onaj kome stigne taj prsten je sledeća žrtva, pa to nisu uradili - ispričala je Simonida, i upozorila da su najlakše mete sekti mladi.

- Satanisti im nude besplatnu drogu, seks, alkohol, rečju, apsolutnu slobodu. Mnogi ganjaju stare koji imaju nekretnine i otimaju im stanove i kuće. Jedino rešenje je da se svi vratimo tradiciji, da svako u okrilju svoje vere nađe odgovore na pitanja koja se neminovno postavljaju u određenim životnim fazama - navela je Simonida.

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković

 

- Ćerka od moje drugarice je godinama bila žrtva satanista koji su je vrbovali preko Tiktoka. Pokušala je 11 puta da se ubije, sekla je telo žiletom, mučila je svog psa. Spasli smo je, bila je u duševnoj bolnici, sada je, hvala bogu, zdrava i srećna srednjoškolka - istakla je Simonida, koja ne savetuje roditeljima da deci ukinu društvene mreže.

- Tako će ih samo izopštiti iz društva i učiniti ih lakim metama raznih zlonamernika koji će imati vremena za njih. Suština je da im se na vreme objasni razlika između proslavljanja Noći veštica u filmovima i u stvarnom životu. Da im se na vreme ispriča da svake godine ovog dana hiljade mačaka i pasa bude ritualno ubijeno, da se njihovom krvlju namaču komadići hleba i jedu, što je satanistička imitacija pričešća u pravoslavlju. Tokom crnih misa koje se organizuju svakog 31. oktobra žrtvuju se i deca. Činjenica je da ih na stotine nestane baš na Noć veštica i nikad se ne pronađu. Baš kao što je dokazano da godišnje bude ubijeno najmanje 12 odraslih dok ih je još 50 u poslednjem trenutku spaseno iz kandži satanista - zaključila je Simonida.

Otac Predrag Popović: Ne privlačite đavola!

- Hteo sam da vam pokažem dokle ide ova satanistička bolesr. Pogledajte ove kosture, ovo da vidiš noću, oduzeo bi se od straha. Onda dođu i kažu mi da deca nisu mogla da spavaju. Pa kako da usnu? Kažu mi da to rade zbog dece. Neće biti tako. Braćo Srbi i sestre Srpkinje, nemojte ovo da radite i ovaj cirkus da pravite. Privlačite đavola i zlo na sebe i svoju kuću. Ostavite se ovakvih rabota - poručio je sveštenik koji je snimak zabeležio ispred jedne kuće u Ilinoisu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading