RIJALITI ČEDA I ČEDINICA! Šta znamo o sukobu u porodici Jovanović: Ko je koga tukao, ko laže, ko je koga prijavio!?

Autor:

Vesti

12.10.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od jutros kada su se pojavile informacije da je u domu Jovanovića izbila tuča, članovi porodice daje oprečne izjave, na osnovu kojih je malo teže "raščivijati" ko je tu i da li je nekog tukao, prijavio i zbog čega.

RIJALITI ČEDA I ČEDINICA! Šta znamo o sukobu u porodici Jovanović: Ko je koga tukao, ko laže, ko je koga prijavio!?

Foto: eStock/M . Rafailović

Čedomir Jovanović i Jelena Jovanović

Na zapletu događaja u kojima su glavni akter lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena, pozavideo bi i najgledaniji rijaliti, jer od jutros cela "čaršija" bruji, dok šta se zapravo desilo iza zatvorenih vrata ostaje prava misterija.

Da li je Jovanović tukao svoju suprugu ili ne, teško je zaključiti, ukoliko uzmemo u obzir to da su od jutros izlazile oprečne informacije u medijima.

Zato ćemo krenuti hronološki.

Prva informacija pojavila se oko 12 sati, a to je da je izbila tuča u domu Jovanovića.

Dežurnoj službi policije, danas oko 10.30 prijavljeno je nasilje u porodici na Novom Beogradu u Ulici Bulevar Zorana Đinđića, a prema saznanjima koje su objavili mediji - potukli su se lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Reagovala policija

Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.

Nedugo zatim, oglasio se Čeda, potvrdivši da su istiniti ovi navodi i da je on napustio svoju kuću, te će otići da se prijavi u policiju.

- Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim - naveo je lider LDP za medije, gotovo pola sata nakon natpisa o nasilju u njegovoj porodici.

Nije prošlo ni desetak minuta, supruga Čedomira Jovanovića oglasila se ekskluzivno za Republiku rekavši da to nije istina.

- Ovome stvarno nema kraja. Ja sam u šoku šta čitam. Suprug i ja smo se vratili sa romantičnog putovanja iz Sarajeva gde smo proslavljali godišnjicu naše veze. Ja mog muža volim najviše na svetu i u procesu smo pravljenja petog deteta. Žao mi je što moja deca moraju da čitaju ove budalaštine i da se potresaju - istakla je Jelena.

PLOT TVIST

Oko jedan sat popodne, na saslušanje u policiju stiže Čeda.

Na samom trotoaru parkira svoj crni džip i ulazi u policijsku stanicu Novi Beograd.

Za to vreme, u medijima se pojavljuju i informacije da iz porodice Jovanović poručuju da im neko smešta ovaj cirkus, a kao šlag na tortu dolaze saznanja koja je objavio Blic, a prema kojima je za porodično nasilje lidera LDP prijavila upravo tašta - Savić Gordana.

Oko 11,25 časova na sistem "192", pozvala je Savić Gordana, tašta predsednika LDP Čedomira Jovanovića i prijavila da je na njhovoj porodičnoj adresi na Novom Beogradu došlo do tuče između njene ćerke i zeta, prenosi Blic.

Nakon saslušanja Čeda potpuno negira incident, ponavljajući kako voli svoju suprugu:

Nije me prijavila žena. Video sam na portalu da sam prijavljen. Ne znam šta da kažem - izjavio je Jovanović, potvrdivši još jednom da su se posvađali i da je izašao iz kuće. 

Na pitanje medija da li to znači da je nije udario, rekao je:

Ja, ma da li si normalna? Ja bih pre sebi glavu otkinuo. Volim je najviše na svetu. 

JELENA NA SASLUŠANJE STIŽE TIP-TOP SREĐENA

Nakon saslušanja lidera LDP, bilo je samo pitanje momenta kada će se pojaviti i njegova supruga kako bi dala izjavu u policiji.

Ono što je bilo posebno interesantno je da je u policijsku stanicu Novi Beograd ona stigla bez vidljivih povreda, isfenirana i lepo doterana, u uskoj dužoj haljini i cipelama na štiklu, doduše, sa naočarima za sunce na licu.

Okupljeni novinari su je pitali šta se dogodilo i ko je prijavio nasilje u njihovoj porodici, a ona je kratko rekla:

- Ništa se nije desilo! Jesam li ja prebijena? Ne znam odakle ovakva informacija - rekla je Jelena pre nego što je ušetala u policijsku upravu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Beograđanin

12.10.2022 15:50

Uobičajeni ciganluk kod Jovanovićevih. Kada ih novine "zaborave" po koji dan, dobro je da se piše o Čedi bilo šta- pa makar i o bračnoj "makljaži"!