LJUBAV PLANULA UOČI 5. OKTOBRA: Čedinoj ljubavi sa Jelenom kumovala Ružica Đinđić

Autor:

Vesti

12.10.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da su se Čeda i Jelena Jovanović potukli iznenadila je sve, s obzirom na to da godinama važe za veoma skladan par koji nema velike bračne probleme. Zajedno su već 22 godine i imaju četvoro dece Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa.

LJUBAV PLANULA UOČI 5. OKTOBRA: Čedinoj ljubavi sa Jelenom kumovala Ružica Đinđić

Foto: Facebook/Čedomir Jovanović, Profimedia

Njihovoj ljubavi kumovala je supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, Ružica Đinđić koja je u Jeleni prepoznala pravu ženu za Čedu Jovanovića još dok je ona bila samo devojčica. 

Čedomir Jovanović je jednom prilikom ispričao sve o prvom susretu sa svojom suprugom i o tome kako je Ružica provodadžisala.

- Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13-14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super devojka. Govorila mi je: „Nemoj da gubiš vreme sa tim tvojim curama po Beogradu". Jelena je osam godina mlađa od mene. Pre nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno. Posle preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dve stotine mladića i devojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime - ispričao je jednom prilikom Čeda. 

On je istakao da nije odmah počeo vezu sa lepom Jelenom, ali je u noći revolucije, 5. oktobra odlučio da joj priđe.

 

 

- Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom. Naravno, nisam joj posle tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao „obe ručne" i rekao sebi: „Ovde nemoj da napraviš neku glupost". Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gde je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: „Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živeo do sada, daj da uradim nešto što vredi, ako stvarno bude kraj." Od tog trenutka smo zajedno.

Čeda koristi svaku priliku da javno iskaže ljubav svojoj supruzi te često objavljuje fotografije sa njom i posvećuje joj romantične citate. 

- Koliko sam srećan što život provodim sa njom. Još me iznenađuje i inspiriše, čini boljom osobom. Još je predmet mojih želja i tajna mog postojanja. Volim je neopisivo ludo i mnogo - napisao je jednom prilikom Čeda. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading