STAO DA POPRAVI AUTO, PA GA UDARIO AUTOBUS: Evo u kakvom je stanju čovek koje je povređen na Obrenovačkom putu

Autor:

Vesti

06.10.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći koja se dogodila danas na Obrenovačkom putu posle skretanja za Železnik a u kojoj su učestvovali autobus koji saobraća na liniji 511 i automobil "opel" jedna osoba je teško povređena.

STAO DA POPRAVI AUTO, PA GA UDARIO AUTOBUS: Evo u kakvom je stanju čovek koje je povređen na Obrenovačkom putu

Foto: Telegram/printscreen/Serbia live - Beograd

Prema nezvaničnim saznanjima vozač opela u koji je udario autobus u trenutku nesreće bio je pored svog vozila koje je bilo zaustavljeno zbog kvara, te je izašao kako bi popravio automobil, a u tom momentu je autobus naleteo na njega.

- Njemu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život (unutrašnje krvarenje krvnih sudova u predelu prepona i prelom donje vilice). Pored njega povređene su još dve osobe - kaže jedan od svedoka, prenosi Blic.

Autobus na liniji 511 udario je danas malo pre 11 časova pešaka na Obrenovačkom putu od Železnika ka gradu.

Ovo je napravilo potpuni zastoj i kilometarski red u pravcu ka Beogradu.

Saobraćajne nezgode, kao i udesi u kojima su glavni akteri autobusi nisu više tako retka pojava.

Sve češće stižu vesti o tome da je autobus "pokupio" pešaka, a jedan od takvih slučajeva desio se upravo u maju u Beogradu, kada je vozač autobusa pretičići drugi autobus naleteo pravo na pešaka, koji je u tom momentu pretrčavao ulicu.

Udes se dogodio u ulici Huga Klajna na Bežaniji, a kako su tada rekli meštani ovog dela grada, ulica je dosta prometna, a ljude koji izađu iz autobusa "mrzi da prošetaju" do obližnjeg pešačkog prelaza, pa je samo bilo pitanje vremena kada će da se ovako nešto dogodi.

Srećom, pešak je prošao samo sa lakšim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading