BJELOGRLIĆ STIŽE NA SUĐENJE PO TUŽBI ZA PREBIJANJE GAGE ANTONIJEVIĆA (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

19.09.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjelogrlić je uhapšen 23. avgusta zbog nasilničkog ponašanja za šta je propisana kazna zatvora od šest meseci do pet godina zatvora.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu krajem marta počelo je suđenje Draganu Bjelogrliću po tužbi režisera Predraga Gage Antonijevića protiv glumca i reditelja, a povodom incidenta i tuče u niškom hotelu Ambasador, prošlog leta.

Bjelogrlić je u Prvi osnovni sud stigao u pratnji advokata Gorana Draganića i Jugoslava Tintora, a u holu ispred sudnice čekao je početak suđenja.

Foto: Srpski telegraf

Dragan Bjelogrlić sa advokatima

Podsetimo, u razgovoru za Republiku žrtva Bjelinog pesničenja Gaga Antonijević je ispričao detalje koji su predhodili ovom prebijanju za koje je glumac optužen.

Nismo bili ni u kakvim odnosima. Stvarao je neki utisak da sam ja maltene te večeri nepozvan upao u lobi hotela. To je javno mesto, nije bilo nikakve i ničije privatne žurke. Bio sam gost gradonačelnice koja me je pozvala na otvaranje festivala. S njim kontakt nisam imao. Jednostavno je iz neke mržnje koju oseća prema meni, na podmukao način, kao zadnja jajara seoska, prišao kada sam bio okrenut na drugu stranu. De fakto s leđa, gledao sam u drugom pravcu. Počeo je da me udara. Kada su pokazani snimci s kamera, više nije moglo da se laže - rekao je Antonijević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading