NESVAKIDAŠNJI OGLAS: Za informaciju o peletiranom stajnjaku nudio 500 evra!

Autor:

Vesti

14.09.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan oglas osvanuo je na Fejsbuk stranici, na kojoj je gazda nestale robe nudio novčanu nagradu za informacije o lopovima. Poznat epilog ovog oglasa.

NESVAKIDAŠNJI OGLAS: Za informaciju o peletiranom stajnjaku nudio 500 evra!

Foto: Fejsbuk stranica Oglasi Kovin Pančevo Beograd Vršac Bela Crkva Požarevac

Posle najluđeg oglasa, koji je osvanuo pre gotovo 24 sata na Fejsbuk stranici specijalizovanoj za oglase na teritoriji Pančeva, Beograda, Vršca, Bele Crkve, Požarevca i Smedereva, poznat je i epilog koji je usledio.

Naime, gazda nestale robe, ponudio je 500 i 300 evra za informaciju o tome gde je roba koja mu je ukradena, kao i ko su lopovi, iza kojih je ostao automobil lčije je fotografije okačio na pomenutoj Fejsbuk stranici.

Cena jednog džaka peletiranog Stajnjaka kreće se između 50 i 1.500 dinara, a vlasnik kome je ukraden toliko je bio besan da je ponudio veliku svotu novca da nađe kradljivce.

- Nestao peletirani stajnjak u Bavanistu. Informaciju gde se nalazi plaćamo 500€. Pretpostavljamo da je u pitanju Banatski Brestovac. Takodje, informaciju ko je u skorije vreme upravljao ovim vozilom plaćamo 300€. Na tragu smo gospodi ali da ubrzamo - pisalo je u oglasu.

Republika je stupila u kontakt sa oglašivačem, ali on nije bio raspoložen da razgovara o ovom oglasu.

- Auto sa slike pripada lopovima, koji su pronađeni - kratko je prokomentarisao za Republiku.

Kakav je oglas dat na pomenutoj Fejsbuk stranici možete videti OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading