GUŽVE NA DVA GRANIČNA PRELAZA: Na Batrovcima vozila čekaju sat vremena, na Šidu i do tri sata!

Autor:

Vesti

04.09.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dok se na graničnim prelazima čeka od 30 do 180 minuta, saopštilo je danas JP ''Putevi Srbije''.

GUŽVE NA DVA GRANIČNA PRELAZA: Na Batrovcima vozila čekaju sat vremena, na Šidu i do tri sata!

Foto: Tanjug/Ministarstvo finansija

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Špiljani, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading