TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN POZNATOG ADVOKATA: Borović je probao da me prevari za stan od 150.000! TAJNO JE RADIO ZA MOG MUŽA!

Autor:

Vesti

30.08.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Borivoje Borović uzeo je od mene 1.750 evra i uz to sam mu dala sve svoje poverljive podatke kako bi me zastupao u brakorazvodnoj parnici, a on je potom uzeo između 5.000 i 10.000 evra od sada već mog bivšeg muža, što je moj bivši suprug i sam tvrdio, da bi njega zastupao i iskoristio sve informacije koje sam mu dala na moju štetu.

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN POZNATOG ADVOKATA: Borović je probao da me prevari za stan od 150.000! TAJNO JE RADIO ZA MOG MUŽA!

Foto: Privatna arhiva/ST/D. Kadić

Time je čuveni Borović prekršio advokatski kodeks i etiku, kako bi što više para uzeo, tvrdi za Kurir Milena Polić, koja je i sama advokat.

Polićeva kaže da je u braku bila od 2017. godine, a da je njen suprug radio u inostranstvu do pre dve godine:

- Radio je u jakim inostranim firmama s mesečnim prihodima višim od 10.000 evra. Tokom boravka u inostranstvu, u Srbiju je retko dolazio. Jedan od razloga razvoda bilo je ponižavanje i pretnje koje sam dobijala svakodnevno. Pošto radim već godinama kao advokat, pretio je čak i mojim klijentima. Ima puno para i jako je uticajan. Ona ističe da je uspela da skupi hrabrost i pokrene razvod braka. Izdvojila je novac i unajmila čuvenog beogradskog advokata - kaže Polićeva i dodaje:

- Otišla sam u kancelariju Borović, primila me je Irina Borović i ostali zaposleni iz kancelarije. Došao je Borivoje Borović, kome sam dala punomoćje, kao i 1.500 evra plus 250 evra za pokretanje postupka. Potražila sam pomoć od njega i rekla da sam sama i nezaštićena s malim detetom, kao i da proživljavam teror od muža svakodnevno. Takođe, rekla sam da je moj muž jako uticajan i da ima ogroman novac u inostranstvu, koji je sklonio sa strane kako dete i ja ne bi ništa dobili prilikom razvoda. Rekla sam mu i za nekretninu u Budvi, koja je stečena za vreme braka, u vrednosti od 150.000 evra - navodi Polićeva.

Tvrdi da je Borovića privukla priča o novcu njenog sada bivšeg supruga i da je on zloupotrebio svoj položaj videvši nezaštićenu majku bez ikakve podrške.

Borović negirao optužbe

Kada su novinari kontaktirali advokata Borivoja Borovića, on u prvi mah nije znao o kom slučaju je reč, ali se, nakon detaljnijeg objašnjenja, setio.

Negirao je sve optužbe.

- Milena Polić je htela da se rade stvari koje nisu po zakonu, nisam želeo da učestvujem u tome. U svakom slučaju, po mom sećanju, njih dvoje su oboje dolazili u kancelariju i to rešili mirnim putem - tvrdi Borović...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading