ADVOKAT JE PRVI POTEGAO NOŽ I ISEKAO MOG OCA: Sin napadača iz Koceljeve tvrdi da je incident izgledao potpuno drugačije

Autor:

Hronika

17.08.2022

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vuk Radovanović, sin Slobodana Radovanovića iz jednog od zaseoka Koceljeve tvrdi da je advokat Borisav Bilali danas pre podne prvi nasrnuo nožem na njegovog oca i da mu je otkinuo parče mesa sa ruke i posekao ga.

ADVOKAT JE PRVI POTEGAO NOŽ I ISEKAO MOG OCA: Sin napadača iz Koceljeve tvrdi da je incident izgledao potpuno drugačije

Foto: Printskrin/https:/Linkedin.com

Takođe, Vuk kaźe da nož kojim je njegov otac uzvratio Bilaliju ubod advokatovo oružje.

- Otac mi je posle svega rekao da je otišao kod Bilalija u kancelariju da sa njim reši  sukob, a ne da ga povredi jer on zastupa čoveka sa kojim moj otac ima spor oko šume. Moj otac smatra da je Bilali nepošten u tom procesu i hteo je da mu to kaže i da porazgovara sa njim o svemu. Međutim, advokat je nasrnuo na mog oca nožem u žustroj raspravi i povredio ga. Otac je jak od besa uspeo da mu otme nož i u rvenju ga ubo - kaže Vuk za Republiku uz napomenu da se nada da će policija brzo rasvetliti slučaj i da ce i advokat odgovarati, odnosno biti odveden u protvor kao i njegov otac.

- Mom ocu je ukazana medicinska pomoć i sanirane su mu povrede, a onda mu je određeno zadržavanje radi saslušanja. Advokat je valjda u bolnici, ali i on mora biti procesuiran - ističe Radovanović. 

Inače , prema prvoj informaciji danas pre podne poznati koceljevački advokat Bilali je napadnut u svojoj kancelariji i sam je otišao u policiju sa krvavim vratom da prijavi napad i posle toga u šabačkoj bolnici hitno operisan. 

"Milicija, milicija" zapomagao je advokat

J. M. komšinica povređenog Bilalija za Republiku je ispričala da je sa svoje terase videla Slobodana R. kako mirno dolazi kod Bilalija u kancelariju, u koju inače često dolaze stranke. 

Ubrzo se desio sukob i komšinica je čula advokatov vapaj, ali ga je videla na nogama kako zamiče niz ulicu.

- Milicija, milicija vikao je Bilali i držao se za vrat. Nisam videla Slobodana kad se udaljio - ispričala je komšinica.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading