NEMA DUŽIH ZADRŽAVANJA NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Poslednji vikend avgusta BEZ GUŽVI

Autor:

Vesti

28.08.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji vikend avgusta jedan je od najfrekfetnijih u godini, a nadležni su apelovali na sve vozače da se naoružaju strpljenjem i budu spremni za eventualna duga čekanja na granici.

NEMA DUŽIH ZADRŽAVANJA NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Poslednji vikend avgusta BEZ GUŽVI

Foto: RINA

Međutim, kraj ovog vikenda protiče mirno, a na graničnim prelazima sa Crnom Gorom tokom subote i nedelje nisu zabeležene veće gužve i zadržavanja.

- Čekali smo oko deset minuta na jednoj i oko deset minuta na drugoj granici, nije bilo dugačkih kolona vozila, kao kada smo pre deset dana putovali na more. Ovom se nismo nadali. Pročitali smo apele nadležnih preduzeća i krenuli na put sa dovoljnim zalihama vode i hrane, ali ispostavilo se da nam to nije bilo potrebno - kaže za RINU Marija Simović iz Čačka koja se sa porodicom vraća sa letovanja.

Republika

Foto: RINA

Gostun

Osim na Gostunu i Dobrakovu slična situacija je i na graničnom prelazu Jabuka, koji se tokom najvećih gužvi koristio kao alterantivni prelaz i takođe je dolazilo do kolapsa. Tokom poslednjeg vikenda u avgusta to nije bio slučaj i nisu zabeležene veće saobraćajne gužve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading