BRUTALAN NAPAD NA NASTAVNIKA TOKOM POPRAVNOG ISPITA: Roditelj nasrnuo na njega, RAZLOG je JEZIV!

Autor: Republika

Vesti

27.08.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnik matematike nije želeo da daje izjave za medije.

BRUTALAN NAPAD NA NASTAVNIKA TOKOM POPRAVNOG ISPITA: Roditelj nasrnuo na njega, RAZLOG je JEZIV!

Foto: pixabay.com

Posle popravnog ispita, u Osnovnoj školi "Jan Čajak" u Bačkom Petrovcu, nasrnuo je na nastavnika matematike roditelj nezadovoljan ocenom svog deteta. Veći incident su sprečili prisutni članovi komisije.

Unija sindikata prosvetnih radnika Vojvodine najoštrije je osudila nasilje nad nastavnikom matematike koje se dogodilo 24. avgusta.

Kako se navodi u saopštenju, iz nepoznatih razloga, ispit je poništen.

Republika

Foto: Tanjug/D.ANIČIĆ

Ispit

- Učenici ispit polažu pred novom komisijom. Kakav signal šalju prosvetne vlasti? Maltretirajte nastavnike i svi ćete imati dvojke. Još jedna sramota za obrazovni sistem - navodi se u saopštenju Unije sindikata prosvetnih radnika Vojvodine.

Nastavnik matematike nije želeo da daje izjave za medije, dok se, kako je rekao, sve ne razreši. Kratko je za Telegraf.rs rekao da je obavestio nadležne organe Ministarstvo prosvete, školsku upravu, policija je sačinila zapisnik, a obavešten je i sindikat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dule

29.08.2022 10:13

Ne smete da objavite komentare. Svi se uplašili od nasilnika.

Penzioner

29.08.2022 10:40

Direktor se uplašio pa poništio ispit.

Dingo

05.09.2022 19:19

Tata treba da se leči....svi očekuju da samo nastavnici uče njihovu decu,a sta rade oni kuci?ajde deco na ulicu da tate i mame spavaju....I ko je posle kriv za kriminal i nepostojanje normi moralnog ponašanja?vratite pravo da se deca ipak vaspitno privuku kroz šake...a trebali bi i ponekog roditelja! I na kraju će,, pametno tatina i mamino čedo,,dobiti prolaznu ocenu...BRUKA I SRAMOTA