SOFIJA MILOŠEVIĆ doniraće 100.000 dinara mesečno četvorkama!

Autor:

Vesti

19.08.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka Sofija Milošević rešila je da pomogne porodici u kojoj su rođene prve četvorke začete prirodnim putem.

SOFIJA MILOŠEVIĆ doniraće 100.000 dinara mesečno četvorkama!

Foto: Privatna arhiva

Sofija

Poznata manekenka Sofija Milošević odlučila je da pomogne prvim četvorkama začetim prirodnim putem u Srbiji tako što će im donirati 100.000 dinara mesečno tokom godinu dana.

- Deca su za mene jako osetljiva tema, pogotovo otkako sam i sama postala majka. U najranijem uzrastu im je potrebno najviše ljubavi i pažnje, tako da me je jako potreslo kada sam u novinama pročitala da se njihovi roditelji bore sa obezbeđivanjem osnovnih sredstava. Marija i Đorđe su divni mladi ljudi i jako su zahvalni na podršci, ili kako oni to kažu "vetrom u leđa", koji ću im sa zadovoljstvom pružiti narednih godinu dana - navela je Sofija.

Podsetimo, Iris, Inda, Irina i Ina su četiri devojčice rođene na Veliki petak, a prve su četvorke začete prirodnim putem u Srbiji.

Trenutno su najpopularnije bebe u našoj zemlji, budući da su se za njihovu sudbinu zainteresovali mnogi mediji, a potom i različite poznate ličnosti, koje su želele da pomognu ovoj porodici, koja se do nedavno borila sa obezbeđivanjem osnovnih potrepština, poput pelena.

Bebe su rođene u aprilu, a u avgustu su stigle kući. Dnevno ova porodica potroši po dva pakovanja pelena i dve kutije hrane, što mesečno košta oko 90.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.08.2022 16:30

Bravo Sofija za tvoje veliko srce