ZAVRŠENA ISTRAGA NESREĆE u kojoj je teško povređen RASIM LJAJIĆ

Autor:

Vesti

16.08.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okolnosti u kojoj je došlo do saobraćajne nesreće, u kojoj je teško povređen Rasim Ljajić, a preminuo njegov prijatelj Branko Gogić, istražene su i donet je zaključak o tome da nema elemenata krivičnog dela.

ZAVRŠENA ISTRAGA NESREĆE u kojoj je teško povređen RASIM LJAJIĆ

Foto: ST/P. DIVAC/Tanjug

- Povodom saobraćajne nezgode koja se desila dana 10. aprila 2022.godine, u kojoj je učestvovalo vozilo kojim je upravljao sada pok. B.G. iz Beograda koji je usled nezgode preminuo na licu mesta a u kom vozilu se na mestu suvozača nalazio R.Lj. iz Novog Pazara koji je kritičnom prilikom zadobio tešku telesnu povredu, obaveštavamo javnost da je nakon pribavljenih izveštaja nadležnih institucija i ekspertize saobraćajne nezgode, kao i analize ovako prikupljenih i ostalih dokaza u spisima predmeta, Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu donelo odluku da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica, jer u radnjama bilo kog lica nisu ostvarena obeležja nekog od krivičnih dela za koje se goni po službenoj dužnosti - navode u OJT Aleksinac, a prenosi Blic.

Ovo je zaključak istrage koju je sprovelo Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu nakon stravičnog udesa.

U okviru istrage obavljena su veštačenja i pribavljeni izveštaji, koji su doveli do zaključka da ne postoji osnov za pokretanje krivičnog postupka bilo kog lica.

Podsetimo, 10. aprila, na auto putu Beograd - Niš, kod Ražnja, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio Branko Gogić (45) direktor JP "Emisiona tehnika i veze", stranački kolega Rasima Ljajića, predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, koji je bio teško povređen kada je vozilo u kome se nalazio sa Gogićem sletelo sa puta.

Foto: ST/P. DIVAC

Rasim Ljajić u ovoj nesreći zadobio teške povrede

Automobil, za čijim je volanom bio Gogić, prošlo je kroz zaštitnu ogradu i prevrnulo se, završivši na krovu, a Ljajićev prijatelj tom prilikom ostao je na mestu mrtav.

Ljajić je čudom preživeo udes u kojem je zadobio prelom tri rebra i povredu pršljenova. On je, nakon što se malo oporavio, rekao novinarima da se ničega ne seća vezano za nesreću, piše Blic.

Poslednje šta pamti bilo je da je sa Gogićem ušao u vozilo i da su pričali o vremenu a da se nakon toga osvestio u bolnici i odmah upitao medicinsko osoblje gde je Gogić, pošto ga nije video u bolničkoj sobi, a kada nije dobio odgovor, posumnjao je da se desilo nešto loše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading