Kad' pukne bruka, neće ih oprati ni Dunav ni Sava! Nalaze se kod "ljubavne krivine", a iza sebe ostavljaju GOMILU KORIŠĆENIH KONDOMA

Autor:

Vesti

13.08.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani sela Pećina kod Ivanjice imaju velike probleme sa "ljubavnom krivinom", gde parovi koji se godinama tajno nalaze isa sebe ostavljaju korišćene kondome i vlažne maramice, na taj način uništavajući okolinu.

Kad' pukne bruka, neće ih oprati ni Dunav ni Sava! Nalaze se kod "ljubavne krivine", a iza sebe ostavljaju GOMILU KORIŠĆENIH KONDOMA

Foto: Rina

Za ljubavnu krivinu koja zadaje velike muke meštanima ivanjičkog sela Pećine čula je čitava Srbija.

Foto: Rina

Ljubavna krivina

To skriveno mesto već godinama unazad je mesto tajnih ljubavnih susreta, na šta bi stanovnici obližnjih kuća možda i zažmureli, ali nikako ne mogu da im oproste što iza sebe ostavljaju velike količine otpada, mahom iskorišćene vlažne maramice i gomilu kondoma.

Iako su priča i problem ovih meštana dospeli u javnost, to nije pokolebalo ivanjičke ljubavnike da promene svoje omiljeno mesto za sastanke.

Foto: Rina

Ljubavna krivina

- Ujutru zateknemo nekada i po deset automobila. Nakon toga ostaje gomila smeća i to se ponavlja iz dana u dan. Nema nikakve promene. Razmišljali smo da zapišemo broj tablica i odnesemo, prijavimo policiji. To kad se pročuje možda onda niko neće smeti da dolazi ovde, ili da stavimo slike tih automobila na naše društvene mreže. Pa će sledeći put prvo da razmisle da li će da se upute ovamo. Ivanjica je malo mesto sve se brzo pročuje, posle kad pukne bruka neće moći da ih operu ni Dunav, ni Sava - kaže za RINU meštanin sela Pećine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading