GORI NEBO, GORI ZEMLJA: Paklene vrućine stižu za vikend, a evo kada se očekuje prvo rashlađenje

Autor:

Vesti

04.08.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 21°C, a maksimalna od 33°C do 36°C.

GORI NEBO, GORI ZEMLJA: Paklene vrućine stižu za vikend, a evo kada se očekuje prvo rashlađenje

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

U Srbiji će u četvrtak biti duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 21°C, a maksimalna od 33°C do 36°C. Uveče suvo.

U Beogradu će u četvrtak biti pretežno sunčano i vrlo toplo sa malo oblaka. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna 34°C. Uveče suvo.

U Nišu će u četvrtak biti pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 35°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu će biti u četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 34°C do 35°C.

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Leto

U Vojvodini će u četvrtak biti duži sunčani periodi i vrlo toplo sa malo oblaka. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 34°C do 35°C. Uveče suvo.

U Novom Sadu će u četvrtak biti pretežno sunčano i vrlo toplo sa malo oblaka. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 35°C. Uveče suvo.

U Subotici će u četvrtak biti pretežno sunčano i vrlo toplo sa malo oblaka. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 34°C. Uveče suvo, preneo je RTS.

Vreme narednih dana:

U petak pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 34°C do 37°C. Uveče suvo. U subotu sunčano i jaka vrućina, a maksimalne temperature iznad 35°C. U nedelju svega nekoliko stepeni niža temperatura uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Iduće sedmice i dalje vrlo toplo, ali ipak sa nešto manjom vrućinom od 30°C do 35°C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading