CELO SELO ŠMRČE BELO: Scene iz pakla na srpskoj svadbi! Mladoženja gostima gurao TACNU KOKAINA DA SE POPRAVE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.07.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoženja, očigledno "veseo", na tacni, kao poslasticu, nudi gostima na svadbi kokain, a jedan mladić je ispred kamera uzeo crtu "da se popravi".

CELO SELO ŠMRČE BELO: Scene iz pakla na srpskoj svadbi! Mladoženja gostima gurao TACNU KOKAINA DA SE POPRAVE! (VIDEO)

Foto: Facebook/printscreen

kokain

Jedna srpska svadba osvanula je na društvenim mrežama. Ono što je svima zapalo za oko je transparentno konzumiranje kokaina od strane gostiju. 

Dok je svečanom salom odzvanjala pesma "Celo selo šmrče belo", mladoženja je odlučio da gostima ponudi kokain. Kao što je prikazano na snimku, na tacni se nalazi pozamašna količina kokaina, a gosti su se okupili oko mladoženje i svi čekaju u redu da uzmu jednu crtu. Mlada i jedna starija žena, za koju možemo pretpostaviti da je njena majka ili svekrva, zajedno su uzimale kokain sa tacne.

Svadbe nas uglavnom asociraju na porodicu, veselje i sreću. Postavlja se pitanje, da li su sada one postale simbol "modernog vremena", a po ovom snimku deluje kao da su svi, uključujući i starije, kao i malu decu, povileneli oko tacne kokaina. 

Svi su se okupili i snimaju telefonima ovu neverovatnu scenu iz pakla, a mlada gleda sa divljenjem svog muža koji mladiću pored sebe daje "jednu crtu". Iza mladića prilazi konobar, koji ljudima nudi šampanjac, jer na ovakvom veselju, bez šampanjca, naravno ništa. 

U pozadini se vijori srpska zastava, a mladoženja bahato i očigledno pod uticajem kokaina maše rukama, i gura gostima kokain. Kada je ovo prikazano na kameri, možemo zamisliti šta se dešava "iza zatvorenih vrata". 

Video snimak svadbe: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading