MLADA UBIJENA NA VENČANJU! Tragedija kakva se ne pamti, metak joj je prošao kroz lobanju i RANIO JOŠ DVA GOSTA! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

18.07.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan incident odigrao se usred veselja kada je tridesetšestogodišnji rođak mladoženje iz vazdušne puške upucao troje ljudi.

MLADA UBIJENA NA VENČANJU! Tragedija kakva se ne pamti, metak joj je prošao kroz lobanju i RANIO JOŠ DVA GOSTA! (FOTO)

Foto: shutterstock

Mlada i Hitna pomoć/Ilustracija

Mlada Mahvaš Legai (24) iz Irana ubijena je na sopstvenom venčanju kada ju je tokom proslave u glavu pogodio zalutali metak ispaljen iz lovačke puške velike snage koju je nelegalno držao zasad neimenovani mladoženjih rođak. 

Stravična tragedija dogodila se u iranskom Firuzabadu, a prema navodima lokalnih medija, metak je prošao kroz lobanju nesrećne žene i ranio još dva muškarca. 

Kako je naveo portparol policije pukovnik Mehdi Jokar, pucnjava je prijavljena nedugo nakon incidenta, ali je za mladu to već bilo kasno. 

- Primili smo hitan poziv zbog pucnjave u sali za svadbe u gradu Firuzabadu i odmah su poslati policajci - naglasio je on dok mediji navode kako je običaj pucanja iz vatrenog oružja na svadbama u Iranu nezakonit, ali je i dalje uobičajen na Bliskom istoku.

- Istragom je otkriveno da je neko pucao iz lovačke puške kao deo lokalne nomadske tradicije, ali je, nažalost, zbog gužve i loše kontrole oružja, uspeo da upuca tri osobe, dva muškarca i mladu. Ubica je potom pobegao iz tog područja, ali ga je policija brzo locirala.  Kod sebe je još nosio nelicenciranu lovačku pušku iz koje je pucano na venčanju - istakao je Jokar. 

 


Prema prvim izveštajima, ispaljena su dva metka, pri čemu prvi nije nikoga pogodio, dok je drugi pogodio mladu u glavu.

 

Portparol policije je rekao da je mlada stavljena u veštačku komu jer je još davala slabe znake živopta, ali je kasnije umrla. Dvojica ranjenih muškaraca su upucani, ali nisu ozbiljno povređeni.

Ubica je identifikovan kao 36-godišnjak koji nije imenovan, ali je navodno rođak mladoženje.

Naravno da svako narušavanje javnog reda kao što je ovo prelazi crvenu liniju i policija mora da reaguje, a ljudi moraju da znaju da je pucnjava na venčanjima zabranjena da bi se stvorila bezbedna zajednica. Preduzećemo oštre mere protiv bilo koga za koga se utvrdi da krši ovo pravilo - istakao je Jokar.  

Porodica žrtve je rekla da su njeni organi donirani i da su pomogli trima osobama. 

- Naša voljena Mahvaš je bila diplomirani psiholog i radila je kao socijalna radnica, pomažući narkomanima da se oporave od zavisnosti. Tek pre tri meseca odlučila da dobije karticu za donatore organa - istakao je mladin ujak i dodao kako je porodica bila odlučna da ispuni njenu želju i donira organe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

18.07.2022 17:06

Vest iz regiona🤣🤣🤣