Danas sunčano i VRELO! Temperatura do 37 stepeni! Sutra nepogode!

Autor:

Vesti

29.07.2022

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će biti pretežno sunčano i veoma vruće u svim krajevima.

Danas sunčano i VRELO! Temperatura do 37 stepeni! Sutra nepogode!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Popodne se očekuje slabiji lokalni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren južni, jugoistočni i istočni.

Pritisak oko normale i u blagom padu. Minimalna temperatura od 15°C do 23°C, a maksimalna od 34°C do 37°C. Uveče suvo, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo vreme. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak oko normale i u blagom padu. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna oko 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 29°C.

U subotu osveženje sa lokalnim pljuskovima na severu i zapadu Srbije, a na jugu vrlo toplo sa pljuskovima krajem dana. Vetar ujutru umeren južni i jugoistočni, a popodne na severu Srbije umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C na jugu do 25°C u Beogradu i Vršcu, a maksimalna od 30°C na severu Vojvodine do 39°C na jugu Srbije. Uveče povremena kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 18°C do 24°C.

U nedelju i na jugu Srbije niža i prijatnija temperatura uz pojavu kratkotrajnih pljuskova, a na severu suvo i prijatno sa sunčanim intevalima. U ponedeljak i utorak sveže i prijatno jutro, a tokom dana sunčano i bez vrućine. Od srede ponovo svetoplije i vruće sredinom sedmice i posebno u drugoj polovini iduće sedmice,kada će temperature ponovo biti iznad 35°C.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading