Paklena SUBOTA pred nama! Ko je preživi, evo kakvo vreme ga očekuje od nedelje!

Autor:

Vesti

20.07.2022

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je širom Srbije bilo pretežno sunčano i veoma toplo vreme, sa najvišom temperaturom od 32 do 35 stepeni.

Paklena SUBOTA pred nama! Ko je preživi, evo kakvo vreme ga očekuje od nedelje!

Foto: Ilustracija: Republika, Pixabay

Meteorolozi najavljuju i narednih dana slično vreme, u četvrtak i petak maksimalna temperatura biće od 34 do 37, a u subotu i do 40 stepeni.

RHMZ precizira da će u sredu biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 10 do 19, a najviša od 32 do 35 stepeni.

U četvrtak će biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 12 do 21, a najviša od 34 do 37 stepeni.

Za petak se prognozira takođe vrelo i sunčano s temperaturom do 37 stepeni ali stoji i upozorenje da su posle podne i uveče u Vojvodini uz lokalni razvoj oblačnosti mogući kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Najteži dan u ovom nizu iz pakla biće subota za kada se prognozira ekstremno toplo vreme sa temperaturom i do 40 stepeni.

Dalja prognoza, za narednih pet dana, od 24. do 28. jula, predviđa nestabilno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a zatim do utorka manji pad maksimalnih temperatura na vrednosti od 33 do 35 stepeni. U sredu, međutim, toplije vreme se ponovo vraća.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading