APEL GRAĐANIMA! Ne izvodite kućne ljubimce u šetnju po vrućini, POSLEDICE MOGU BITI KOBNE!

Autor:

Vesti

24.07.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Instagram podeljena je fotografija uznemirujućeg sadržaja.

APEL GRAĐANIMA! Ne izvodite kućne ljubimce u šetnju po vrućini, POSLEDICE MOGU BITI KOBNE!

Foto: youtube.com/Kritter Klub

Na društvenoj mreži Instagram, pojavilla se uznemirujuća fotografija, koju je objavio profil beograd_info, na kojoj se vidi da su šape psa u opekotinama usled posledice šetanja po vrućem asfaltu, zbog kojeg je zadobio povrede.  

Pripadnici ove društvene mreže Instagram oštro su osudili vlasnika kojeg smatraju krivim za opekotine na šapama povređenog psa

- Jao Bože, nisu za svakog ni deca ni životinje - napisala je korisnica ove društvene mreže.

Foto: Instagram/printscreen

Instagram objava

Apeluje se na građane da vode računa kada izvode svoje kućne ljubimce u šetnju, da ne bi bili fizički ozleđeni. Kao što nam je poznato, psi i mačke imaju jako osetljive šape, te je samim tim neophodno biti obazriv, da se izvode ili u ranim jutarnjim časovima ili kasno uveče da obave fiziološke potrebe i da se prošetaju. 

Takođe, građani koji vide životinje pored puta, kao što su mačke i psi lutalice, trebalo bi da ostave neku činiju sa vodom i malo hrane u hladu, da bi životinje ne bi dehidrirale.

Toplotni udar koji se već nekoliko dana proširio na Srbiju i region doprineo je da ljudi moraju voditi računa, noseći uz sebe uvek flašicu vode, da bi se rashladili i bili prisebni na temperaturama koje dosežu i do 40 stepeni celzijusa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading